Ваш дім

Святкові свічки для Нового року

— 25 грудня 2013 —

Свічі - обов'язковий атрибут новорічної ночі. Їхнє світло змушує нас забути про безладдя і допомагає настроїтися на найкраще в прийдешньому році. А вже якщо свічі декоровані власними руками, то і задоволення принесуть набагато більше. Ми пропонуємо кілька ідей для оформлення святкового столу та вашого будинку в цілому.


Використання горілки не за призначенням

— 18 грудня 2013 —

Використання горілки не за призначенням.


Як правильно зберігати взуття

— 11 грудня 2013 —

Щороку, неважливо минає зима або літо, встає питання про те як правильно зберігати взуття, щоб воно зберегло свій привабливий вигляд до наступного року. І зробити це зовсім не складно, достатньо запам'ятати кілька простих правил.


Починаємо передсвяткові приготування

— 11 грудня 2013 —

Оскільки генеральне прибирання квартири вимагає чимало часу та сил, ми зазвичай намагаємося відкласти його «на потім». Але час невблаганно наближає нас до свят, і рано чи  пізно наступить день, коли всі домашні справи наваляться всі разом, і відступати далі вже буде нікуди.


Як боротися з міллю

— 4 грудня 2013 —

Напевно кожна господарка зіштовхувалася з такою неприємністю, як поява молі. У природі є дуже багато видів молі, але розрізняють дві основні групи, це одежна міль і кухонна міль. У будь-якому разі поява цієї напасті в домі не приносить нічого гарного господарям, крім неприємностей і турбот.


Позбуваємося чорнильної плями на одязі

— 4 грудня 2013 —

Сліди від кулькової ручки, які досить часто з'являються на одязі школярів і студентів, викликають чимало турбот, адже всім відомо, що відіпрати такі плями часом буває дуже складно. На жаль, іноді трапляється й так, що чорнило можна відіпрати тільки, віддавши річ у хімчистку, що не завжди можливо. А носити річ із чорнильною плямою, звичайно ж, неможливо, тому доводиться з нею розставатися.


Відмазка від холоду: тепла штукатурка

— 4 грудня 2013 —

Товсті стіни та потужні системи опалення ще нещодавно були основою заощадження тепла в будинку. Поява теплої штукатурки дозволила не тільки збільшити тепло-заощадження, але й зменшити при цьому товщину стіни на 30-40%.


Посуд із пластику приводить до каменів у нирках

— 27 листопада 2013 —

Усім відомо, що визначальними факторами в профілактиці багатьох небезпечних хвороб є здоровий спосіб життя, якісні продукти харчування і чиста питна вода. А ще істотно впливає на стан здоров'я матеріал, з якого виготовлений наш посуд. До такого висновку прийшли тайваньські вчені на підставі експериментів і аналізу попередніх досліджень.


Робимо пуфик для дому із пластикових пляшок

— 27 листопада 2013 —

Отже, для того, щоб своїми руками за пару годин зробити оригінальний пуфик для дому або дачі, нам буде потрібно:


6 порад щодо дрібного ремонту

— 27 листопада 2013 —

Неважливо, коли ви робили ремонт, три роки тому або 10. Наші поради допоможуть вам освіжити квартиру без допомоги вічно втомленого чоловіка або зятя.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс