Інтер'єр дому розкаже про характер його хазяїна

29 серпня 2012

Як говориться: «скажи мені хто твій друг, і я скажу хто ти». Універсальність цієї прикмети-мудрості полягає в тому, що застосувати її можна не тільки до рис характеру, звичек та інших «характеристик» тієї або іншої людини, але і до оточуючої її обстановки. Зокрема до її будинку.

Дійсно, будинок може багато чого розповісти (і розповідає) про свого хазяїна. Головне навчитися ці розповіді «чути».

Спираючись на різні фактори, всього виділяють 5 основних типів господарів:

1. ПРАКТИЧНИЙ ТИП

Віддає перевагу недорогим меблям, що можуть прослужити довго. Любить смачно поїсти, тому продукти закуповує «із запасом». Радий гостям, не жадібний, неквапливий, гарний друг і супутник життя.

2. РАЦІОНАЛЬНИЙ ТИП

Любить і підтримує порядок. Надає перевагу меблям одного певного кольору у всій квартирі. Гостям радий «за розкладом». У багатьох питаннях нетерплячий, не прощає промахів, але вірний і у дружбі і у шлюбі.

3. ХВАЛЬКУВАТИЙ ТИП

Віддає перевагу незвичайним і нестандартним меблям. У будинку цього типу все «напоказ». Сам же господар, як правило, амбіційний, егоцентричний і хвалькуватий. У спілкуванні може бути влесливим і лицемірним. Стежить за модою, щедрий.

4. ХАОТИЧНИЙ ІНДИВІДУАЛІСТ

Найрізноманітніші речі можна у такого господаря виявити у найбільш несподіваних місцях. Сам же він не надає значення такому явищу як «порядок» взагалі, тому що рідко буває вдома. Але у дружбі та любові за відданостю цьому типу немає рівних.

5. НЕУВАЖНИЙ ІНДИВІДУАЛІСТ

«Творче безладдя» - так зазвичай говорять про квартиру цього типу. Хазяїн же завжди дуже розумна і захоплена людина і йому просто банально ніколи стежити за станом свого житла. Головна його риса - невгасаючий оптимізм.

Такі основні типи. Звичайно ж, якщо задатися метою і вдаватися в подробиці - їх можна виділити і більше. Головне пам'ятати, що якщо захотіти змінити своє життя або щось у собі - можна цілком почати і зі свого будинку. Адже з переходом до «іншого типу» вашого житла закономірно змінитеся і ви самі.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6234 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс