Ваш дім

Як уникнути безладу в будинку. Правила зберігання речей

— 10 лютого 2016 —

Часто буває так: скільки не прибираєшся, а ідеального порядку однаково немає. Або ж так: не встигнеш навести порядок, як він зникає буквально на другий день після прибирання.


Добавки до бавовни для зручного і практичного одягу

— 10 лютого 2016 —

Як ми знаємо натуральні тканини - звичайно ж, гарні, але лише для окремих видів одягу. 


15 лютого православні християни відзначають Стрітення Господнє

— 10 лютого 2016 —

Стрітення Господнє - одне з 12 головних церковних свят. За церковним тлумаченням воно символізує зустріч Старого й Нового завітів, а миряни інтерпретують його значення як перехідний міст, коли зимовий обрядовий цикл поступається місцем весняному.


Як замінити небезпечну побутову хімію натуральними та безпечними засобами

— 3 лютого 2016 —

Таке питання часто стає актуальним, коли в будинку з'являються маленькі діти!


Як зробити надзвичайний гамак у техніці макраме

— 3 лютого 2016 —

Як чудово влітку, що неминуче наступить, відпочивати на ґанку вдома або в саду в стильному та зручному гамаку! І це не далека мрія, а справжня реальність. І якщо у вас немає гамака, то це зовсім не привід щоб витрачати свої заощадження на його покупку. Використовуючи недорогі матеріали та свої навички й уміння, можна створити свій власний гамак у стилі макраме. А холодні зимові вечори саме найкращий час для того, щоб майструвати що-небудь своїми руками.


Як утеплити квартиру зсередини

— 27 січня 2016 —

З настанням холодів люди поділяються на дві категорії: одні продовжують ходити по квартирі у футболках і навіть умудряються відкривати вікна, а інші кутаються в теплі светри й закуповуються вовняними шкарпетками. Якщо ви належите до другої групи, наші поради про те, чим утеплити квартиру зсередини, спеціально для вас!


Годівниця для птахів з колоди

— 27 січня 2016 —

Їх багато, дерев'яних годівниць. На фото бачимо дуже просту конструкцію, спорудити яку можна буквально за лічені хвилини. Для такої годівниці з дерев'яного чурбака підійде навіть старий пень, але краще взяти звичайний деревний спил.


Як швидко прибрати всю вовну з будинку. 5 простих способів

— 27 січня 2016 —

Домашні улюбленці приносять щастя в наш будинок. Але тримати у квартирі кішку або собаку - це ще й велика відповідальність! Вихованці завдають додаткових турбот. Особливо, якщо справа стосується прибирання.


Як відбілювати одяг без хлору: 5 натуральних способів

— 20 січня 2016 —

Білий одяг легко забруднюється, стикаючись з різними речовинами та предметами; він також може втрачати кольори (жовтіти) після тривалого ношення.


Підгодуйте птахів узимку

— 13 січня 2016 —

Зима - один із найскладніших періодів у житті птахів. Не тільки холод і рясний сніжний покрив згубно впливають на пернатих, що залишилися зимувати разом з нами, але й нестача та неприступність корму - основного джерела поповнення енергетичного запасу, без якого неможливо підтримувати нормальну життєдіяльність організму.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс