Ваш дім

Кавова гуща: 17 способів використання в побуті

— 20 листопада 2013 —

Ви дотепер викидаєте кавову гущу в сміття? Дарма! Залишки меленої кави - це універсальний засіб, що допоможе як у догляді за собою, так і по господарству.


Що чистіше: кухня або сидіння унітаза?

— 13 листопада 2013 —

Ми звикли чистити та дезінфікувати туалет, але найчастіше не віддаємо собі звіту, що кухня має потребу в ще більшій увазі. На кожній кухні є, щонайменше, п'ять місць, де накопичується неймовірна кількість небезпечних бактерій. Що це за місця і як їх знешкоджувати?


П'ять ароматів для дому

— 13 листопада 2013 —

Запахи можуть підняти настрій, поліпшити сон, допомогти розслабитися і не тільки. А головне, ефект від ароматерапії - блискавичний.


Книги - джерело... пилу

— 13 листопада 2013 —

Особливо помітно, скільки його накопичується на книжкових полицях влітку, коли відкриті вікна. А якщо книг багато, і до того ж нагромадилися стоси журналів, які ніяк не можна викинути, уявивши, скільки сил і часу буде потрібно, щоб навести порядок у домашній бібліотеці, навіть починати не хочеться.


П'ять правил поводження з грішми. Поради біоенергетика

— 13 листопада 2013 —

У кожної людини є мета в житті: отримати освіту, купити машину, квартиру, зробити ремонт, дати освіту дітям, щоліта відпочивати на морі, і бажано в Єгипті або Туреччині. І для всього цього потрібні гроші. Але, виявляється, важливо не тільки вміти заробляти, але й правильно поводитися з ними. На цей рахунок у біоенергетика Наталі МАЛЯРОВОЇ, повідомляє gaseta. ua, є п'ять правил, якими вона готова поділитися з усіма. 


Як боротися з конденсатом на склі

— 6 листопада 2013 —

Вирішити проблему запітнілих вікон можна двома способами: зменшити вологість приміщення або підняти температуру скла. Найкраще використовувати обидва.


Моє тепло - моє багатство

— 6 листопада 2013 —

Мати міцний будинок добре, а теплий - ще краще. У цьому питанні нам з вами допоможе величезна кількість різних матеріалів під загальною назвою утеплювачі.


Колодязь - садовим буром

— 30 жовтня 2013 —

Коли я зібрався робити колодязь, наша ділянка була не тільки повністю освоєною, але й ґрунтовно забудованою. Будинок, підсобка, альтанка, лазня, теплиця, дерева та клумби - місця для будмайданчика на шести сотках просто не залишалося, ніяку техніку підігнати було неможливо. Було потрібно знайти інший шлях рішення задачі. Зрештою свою свердловину я пробурив звичайним садовим буром. Звичайно, довелося спочатку приготувати деяке додаткове встаткування. 


Як створити затишок і порядок у домі. Корисні поради

— 30 жовтня 2013 —

Існує просте правило, що допомагає підтримувати дім у порядку: чим менше мотлоху, тим менше часу потрібно на прибирання. А щоб виявити цей самий мотлох, скористайтеся однією з наведених нижче методик.


2 листопада - Всесвітній день чоловіків

— 30 жовтня 2013 —

Не дивуйтеся, чоловіки, якщо 2 листопада ваші мами, дружини, кохані поздоровлять вас зі святом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс