Ваш дім

Як зустрічати Новий рік - 2013

— 26 грудня 2012 —

2013 рік пройде під покровительством чорної водяної Змії. Люди завжди остерігалися змій, але в той же час відчували до них глибоку повагу, змії символізували зміни та мудрість.


Міцніше за кермо тримайся шофер. Поради починаючим водіям

— 19 грудня 2012 —

Особливо зараз, у зимовий період дорога повна несподіванок, таких як сніг, ожеледь, замети. Як убезпечити себе, перехожих і не принести горя близьким. У цьому допоможуть вам наші поради.


Китайський сервіз своїми руками

— 19 грудня 2012 —

Запрошуючи в гості друзів, на додаток до кави та тістечок, приготуйте пензлики і фарби. Здивовані? Однак нічого дивного немає - сьогодні ми будемо розписувати чашки вручну.


Передсвятковий клопіт. Скидаємо «стару шкіру» і готуємо новорічне вбрання

— 19 грудня 2012 —

Незабаром вступить у свої права 2013 рік під покровительством Чорної водяної Змії. І в ці дні одна з найважливіших проблем для  жінок, у  чому зустрічати Новий рік.


Як зберегти тепло у своєму житлі?

— 12 грудня 2012 —

Багато хто тільки мріє, щоб взимку у квартирі було  тепло і затишно. Давайте цю мрію зробимо минулим, причому своїми руками. А допоможуть вам у цьому наші поради.


Як святкувати день святого Миколи Чудотворця

— 12 грудня 2012 —

Улюблене багатьма свято Різдва Христова було б немислимим без тієї особливої атмосфери, що передує йому: готування подарунків, святкового столу та прикрашання різдвяної ялини надають святу особливий шарм, роблячи його улюбленим і довгоочікуваним. І тільки один день може у цей період відволікти головних «споживачів» святкової суєти - дітей - від нетерпіння та очікування. Це День Святого Миколи, день заступника дітей і мандрівників.


Прибраємо тріщини на стелі

— 12 грудня 2012 —

На стику плит з часом можуть утворюватися тріщини, які необхідно зашпаровувати перед початком ремонту. Існує кілька способів обробки стельових тріщин, все залежить від їхньої глибини.


Чим погана наклейка шпалер на шпалери

— 5 грудня 2012 —

Шпалери - найдоступніший оздоблювальний матеріал, що користується великим попитом. При правильній наклейці досить довго тримається та зберігає первісний зовнішній вигляд. Якщо ж поверхня підготовлена неправильно, або виконана наклейка шпалер на шпалери, це може привести до негативних наслідків.


Домашня хімчистка

— 28 листопада 2012 —

Ви ніяк не зберетеся віднести у хімчистку улюблену сукню або костюм, на які «посадили» пляму. А може вдасться видалити її у домашніх умовах? Спробуйте. Ось декілька «рецептів».


Готуємося до Нового року

— 28 листопада 2012 —

На жаль, більшість з нас відкладає приготування до Нового року на останній тиждень. У результаті, багато чого із запланованого не встигаємо зробити або робимо не так, як хотілося б. Звичайно ж, це, у деякому ступені, псує свято. Який з цього висновок? Відповідь проста - заздалегідь готуватися до зустрічі Нового року, бажано за місяць. Почнемо? 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс