Ваш дім

Новорічні ідеї: ялинкові іграшки із солоного тіста

— 29 грудня 2016 —

Новий рік - прекрасна пора і найкращий час для того, щоб насолодитися спілкуванням з родиною та дітьми. Діточки обожнюють новорічні вироби й саморобні ялинкові іграшки. Возитися з тістом - теж одне з улюблених дитячих занять. Сполучивши й те, і інше можна прикрасити ялинку чудовими унікальними іграшками.


Очищаємо взуття від солі

— 22 грудня 2016 —

В ожеледь комунальні служби щедро посипають вулиці сіллю упереміш із піском, щоб прискорити танення снігу і зменшити травматичність на дорогах. Сніжна каша не тільки ускладнює пересування, але й псує взуття.


Як збільшити ККД батарей опалення

— 21 грудня 2016 —

Іноді виявляється, що батареї гріють не так, як повинні. Звичайно, можна їх замінити, але міняти батареї в холоди сумнівне задоволення, а такі проблеми виникають, в основному, з початком опалювального сезону.


Чим пригощати на католицьке Різдво

— 21 грудня 2016 —

Різдво - це одне з найбільших християнських свят. І якщо ми відзначаємо його 7 січня, то католики, а також деякі православні країни (наприклад, греки) святкують Різдво Христове 25 грудня. Цей день католики Західної Європи, Південної та Північної Америки, Африки й деяких країн Азії зустрічають по-особливому.


Яким чином нараховується плата за споживання тепла, якщо в будинку немає лічильника?

— 16 грудня 2016 —

Плата за опалення в будинках, де ще не встановлені лічильники, буде нараховуватися на основі показників споживання тепла в будинках з лічильниками.


Починайте готуватися до свят: прибирання в будинку

— 16 грудня 2016 —

Новий рік не за горами. Тому, готуючи квартиру до новорічних свят, у першу чергу зверніть увагу на підлогу. Чиста підлога - це вже затишок у будинку.


День Святого Миколая - казка для дітей

— 16 грудня 2016 —

Майже цілий рік усі ми - і дорослі, і малята - з нетерпінням чекаємо зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохрещення та інші врочисті дні несуть із собою веселощі й розваги, ігри, спів, танці. 


Як зробити своїми руками автомобільний термос

— 15 грудня 2016 —

Коли збираєшся в далеку подорож на автомобілі або йдеш у похід, непогано захопити із собою їжу. Але продукти мають звичай псуватися.


Як швидко висушити промокле взуття

— 15 грудня 2016 —

У природи точно ніколи не буває поганої погоди? Розкажіть про це своєму вічно вологому взуттю! Противна кашка зі снігу, величезні калюжі, які ніяк не перестрибнути й не обійти без втрат, так і намагаються залишити свій мокрий слід у затишних ботиночках або чоботах. От і доводиться шукати різні хитрування, як швидко висушити взуття.


5 секретів економії електроенергії

— 12 грудня 2016 —

Питання про економію електрики хвилює багатьох. Більшість людей задавалися цим питанням, але не всі знайшли для себе методи, за допомогою яких можна заощаджувати. Але ж насправді в цьому немає нічого складного, якщо додержуватися певних правил.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс