Ваш дім

Фарбування лакових поверхонь

— 23 липня 2014 —

Як часто буває, старі темні лакові меблі, що стоять в будинку - уже не модні, але ще такі добротні, міцні, зроблені на совість. І ця ж совість не дозволяє нам позбутися гарних меблів, віднесши їхна смітник. Але є спосіб надати лаковим меблям новий сучасний вигляд. Потрібно усього лише позбавити їх колишнього «лиску» (тобто блиску). Уявіть, як прикрасить вашу кухню білий матовий стіл, а вітальню - модульні меблі в бежевих тонах.


Якщо на кухні з'явився запах

— 23 липня 2014 —

Усуваємо головні причини виникнення неприємних запахів на кухні.


Десять схованок, де НЕ треба зберігати гроші. Туди злодії заглянуть у першу чергу

— 21 травня 2014 —

"Громадяни, зберігайте ваші гроші в ощадних касах", - ця порада Жоржа Милославського як і раніше є актуальною. За статистикою МВС, кожний дев'ятнадцятий зареєстрований злочин - це квартирна крадіжка. 


Обклеюємо стелю шпалерами самостійно

— 14 травня 2014 —

Оклеювання шпалер - справа колективна. Процес іде швидше, веселіше, робота спориться, і ось уже видні результати... Але це в ідеалі. Найчастіше все набагато прозаїчніше - або тобі клеять чужі люди за плату (і не завжди акуратно), або ти клеїш шпалери сам у гордій самітності. Сьогодні наші поради - для тих, хто вирішив скорити вершини своїх квартир, а саме - оклеїти самостійно стелі.


Як зробити гамак своїми руками

— 14 травня 2014 —

Семимильними кроками йде до нас сонячна пора, так скористаємося цим і приготуємося зустріти літній сезон у всеозброєнні. 


Прання при 30°С – міф або реальність?

— 7 травня 2014 —

Кілька корисних порад, як домагатися ідеальних результатів прання: зберегти колір і якість тканини, а також позбутися складних плям.


Паркани з сітки

— 7 травня 2014 —

Для повноцінних зовнішніх парканів використовують металеву сітку-рабицю. Для внутрішніх же огороджень підійдуть парканчики з пластикової сітки, яких випускається безліч. Видима легкість і прозорість огородження з металевої сітки-рабиці оманна. Перелізти через правильно зроблений з неї паркан складно. Металева рабиця міцна, її не розрізати підручними засобами. Вона надійно захищає межі володіння.


Фартух на кухні своїми руками

— 29 квітня 2014 —

Щоб наклеїти фартух на кухні між навісними шафками і кухонними столами вам знадобиться: 


Як правильно штукатурити стіни?

— 29 квітня 2014 —

Якщо ви маєте будинок або квартиру, то напевно зіштовхувалися з необхідністю штукатурити стіни з наступним доведенням під фарбування або обклеювання. В інтернеті існує безліч статей «криворуких вчителів», у яких мало розумного. Як же правильно підготувати стіни для опоряджувальних робіт?


Як зберегти постільну білизну як можна довше?

— 29 квітня 2014 —

Усі, напевно, погодяться з тим, що спати на гарній постільній білизні значно приємніше. А що вже говорити про роль постільної білизни в інтер'єрі спальні: адже відомо, що якщо немає грошей на нове ліжко, варто купити новий комплект гарної білизни та покривало в тон йому - спальня зміниться до невпізнанності.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс