Пластикові панелі для ванної - практично і недорого!

8 серпня 2012

Одним із кращих варіантів обладнання ванної кімнати є керамічна плитка. Однак на її монтаж іде досить багато і часу, і сил. Крім того, її укладання краще довірити фахівцям, що мають досвід роботи в цій області, оскільки цей процес недбалості не терпить.

Але у теперішній час існує альтернатива керамічній плитці - це пластикові панелі для ванної. Такий вид оздоблювального матеріалу крім того, що має естетичний зовнішній вигляд, володіє ще і масою інших переваг: легкість і простота у догляді, практичність, стійкість до впливу вологи, перепадів температур, деформації.

Що дуже важливо, пластикові панелі встановлюються просто і досить швидко.

Перед установкою пластикових панелей немає необхідності вирівнювати стіни. Потрібно тільки за рівнем виставити каркасні рейки та закріпити їх на поверхні стелі та стін. Після цього можна приступати до установки самих панелей.

Пластикові панелі необхідно кріпити в наступній черговості: спочатку кріпиться перша панель, потім за допомогою замкового з'єднання до першої панелі прикріплюється друга панель. Таким чином, монтуються всі інші. Обробка ванної кімнати таким матеріалом є однією з найощадливіших і швидких.

Випускаються пластикові панелі для ванної в широкій колірній гамі. Хочеться відзначити, що даний вид лицювального матеріалу має такі властивості як: стійкість до впливу хімічних речовин, високий рівень ізоляції стін від вогкості.

Крім того, пластикові панелі на відміну від інших видів оздоблювального матеріалу, зручні при транспортуванні, а також у процесі експлуатації та зберігання. Важливо і те, що їх ви зможете встановлювати самостійно, не звертаючись за допомогою до фахівців. А це істотно може скоротити ваші витрати.

Поряд з такими незаперечними перевагами, звичайно ж, є і деякі недоліки, які полягають у тому, що викласти з них який-небудь малюнок навряд чи вдасться. У зв'язку з тим, що ціни на пластикові панелі для ванної відносно невисокі, вони користуються популярністю. Тому, якщо ви бажаєте зробити свою ванну кімнату оригінальною і незвичайною, цей оздоблювальний матеріал - не кращий варіант. Ось це, мабуть, всі недоліки пластикових панелей.

Купуючи пластикові панелі, рекомендується обов'язково переконатися в їхній якості. Тільки гарні матеріали з часом не втрачають свій первісний зовнішній вигляд.

При покупці обов'язково запитайте про наявність сертифікатів, що підтверджують їхню якість і гарантований строк експлуатації.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6833 Подобається: 1 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Ваш дім»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс