Ваш дім

Сушарка на радіаторі: корисне пристосування для квартир

— 13 березня 2013 —

Перетворити радіатор у сушарку досить просто та швидко. Для цього буде потрібно година-півтори часу й мінімум матеріалів.


Що робити якщо після зими розтріскалися стіни будинку з газобетону

— 13 березня 2013 —

Після зими розтріскалися стіни будинку з газобетону. Могло це трапитися через те, що в зиму він залишився без зовнішньої обробки? Чим і як можна залатати тріщини? Та й чи потрібно це робити?


Як подовжити життя зрізаних квітів?

— 6 березня 2013 —

Усім нам хотілося б, щоб зрізані нами квіти жили у вазах як можна довше. Мистецтво подовжувати життя квітів передавалося з покоління в покоління. У наші дні проблема збереження квітів стала настільки актуальною, що нею зайнялися вчені. Вони й відкрили завісу над багатьма бабусиними секретами. Зокрема, бабусине правило збирати рослини вранці одержало цілком серйозне наукове обґрунтування.


Широка Масляна! Традиції та історія свята

— 6 березня 2013 —

У церковному календарі Масляний тиждень, - цього року з 11 по 17 березня, - це сім днів готування до Великого посту, найдовшого та найсуворішого в році. Протягом семи днів щодня печуться млинці та подаються з різними начинками. Але є й невелике обмеження: під час Масляної дозволені молочні продукти, але м'яса вже не їдять.


Як просто та швидко прибрати у ванній за 5 хвилин?

— 27 лютого 2013 —

Усього якихось 5 хвилин на щоденне прибирання - і ваш ванна буде сіяти чистотою постійно. Сумніваєтеся? А ви спробуйте!


Як самостійно почистити колодязь

— 27 лютого 2013 —

Навесні, після сильного паводка, у криничну воду з подвір'я можуть потрапити нечистоти з туалету, відходи від домашніх тварин, отрута від гризунів та ін. Брати таку воду для питва небезпечно. Як же самостійно почистити колодязь, щоб привести його в порядок?


Як прасувати речі з різних типів матеріалу

— 20 лютого 2013 —

У вас накопичилося багато не вигладженої білизни. А процес прасування забирає багато часу і сил.  Як же спростити нам цю процедуру? Пропонуємо кілька порад.


Правила прання пуховиків

— 13 лютого 2013 —

Якщо ви випрали свій пуховик, а він зіпсувався, прийміть наші співчуття. Як же прати улюблений пуховик, щоб потім не викинути його на сміття? Давайте розберемося.


Як зробити кухню затишною?

— 13 лютого 2013 —

Бажаючи втиснути в крихітне приміщення якнайбільше корисних дріб'язків, ми мимоволі захаращуємо і без того невеликий простір. Тому постарайтеся дотримуватися сімох головних правил при плануванні кухні. 


Як чистити килими

— 6 лютого 2013 —

Сьогодні на поличках магазинів велика розмаїтість засобів, що чистять і миють. Загалом, почистити килим або інше ворсисте покриття - не проблема. До того ж, його можна й у хімчистку віднести. Але часом так не хочеться дихати хімією, тим більше якщо в домі є маленькі діти або люди, що страждають від алергії. А чим чистили килими наші бабусі?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс