Ваш дім

Ванна кімната. Етапи ремонтних робіт

— 25 вересня 2013 —

Збираєтеся ремонтувати свою квартиру, але не знаєте з чого почати? Починайте з ванни. Як це зробити? У якій послідовності? Який інструмент використати? Ми вам підкажемо. І ще розповімо про те, як правильно підібрати матеріал і дизайн найбільш відвідуваного місця у квартирі.


Як почистити замшеве взуття в домашніх умовах

— 25 вересня 2013 —

Замшеві туфлі або чобітки - це завжди красиво й елегантно. Але не всі зважуються на покупку замшевого взуття, адже чистити його не так вже і просто. Не все так страшно, адже якщо знати, як доглядати за взуттям із замші, воно завжди буде в прекрасному стані. Існують різні способи очищення замші.


Диванчик із сидінням, що опускається

— 25 вересня 2013 —

Пропонуємо вам змайструвати диванчик із сидінням, що опускається вниз. Такі диванчики придадуться для вузьких передпокоїв, балконів, на дачі в невеликих будиночках.


Штучно зістарене дерево

— 18 вересня 2013 —

Натуральне дерево присутнє в оздобленні багатьох заміських будинків: дерев'яна підлога, стельові балки, стіни, лиштви або меблі. Кожний сучок, кожна прожилка текстури дерева радує око. Багато хто намагається зберегти його в первозданному вигляді. Одним з прийомів, що дозволяють передати красу дерева, є штучне зістарювання. 


Як розрахувати потрібну кількість шпалер

— 18 вересня 2013 —

Сьогодні на ринку оздоблювальних матеріалів представлені шпалери різної ширини. Ми навчимо вас правильно розраховувати необхідну кількість шпалер на прикладі стандартного рулону шириною 53 см і довжиною 10 м. 


Натуральний засіб для миття вікон і підлоги своїми руками

— 18 вересня 2013 —

Побутова хімія не завжди прийнятна для тих, хто має алергійні реакції, пов'язані з подібними препаратами. Саме тому пропонуємо приготувати натуральний засіб для миття вікон і підлоги своїми руками і випробувати його на практиці.


Що таке «серп’янка»?

— 18 вересня 2013 —

При ремонті тріщин і дефектів на стінах застосовують сітки для армування, які надають оздоблювальному шару додаткову міцність. Застосування таких сіток допомагає також при обробці приміщень вирівняти і загладити кути стін і кутові стики стіни та стелі. У наш час при будівельних роботах застосовують три типи сіток для армування.


Не відкладайте прибирання до наступних вихідних

— 18 вересня 2013 —

Древні китайці, відомі своєю мудрістю, рекомендують виконувати його регулярно. По-перше, щоб у будинку не накопичувалися пил і бруд, а, по-друге, щоб не допускати накопичення зайвих речей, які перешкоджають проходженню і поширенню позитивної енергії.


Фен-шуй і новосілля

— 11 вересня 2013 —

Поради для тих, хто переїжджає та змінює місце проживання.


Як відреставрувати фанерування?

— 11 вересня 2013 —

Якщо яким-небудь необережним механічним впливом ви ушкодили фанерування улюблених меблів, то варто спробувати відновити обробку. Адже це значно дешевше, ніж купувати нові меблі. Тому давайте розберемося, як відреставрувати фанерування. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс