Ваш дім

Як позбутися жовтих плям на одязі?

— 15 січня 2014 —

Чим швидше ви почнете діяти, тим більше шансів, що світлий одяг прийме первісний вигляд.  


Старий Новий рік: традиції українського святкування

— 8 січня 2014 —

Новий рік - веселе свято, і ми, українці, ніколи не упустимо момент відсвяткувати його двічі. Тим більше, що завдяки зміні Юліанського календаря на Григоріанський, у ніч з 13 на 14 січня можна ще раз відчути магію новорічної ночі. 


Як зробити підошву взуття неслизькою

— 8 січня 2014 —

Як зробити підошву взуття неслизькою


Святочні ворожіння

— 8 січня 2014 —

Ще за старих часів на Русі вважалося, що в переддень Різдва та у так звані Святочні дні з 8 по 18 січня люди можуть, повороживши, дізнатися про свою долю. Найбільш точними стають гадання у «віщі» дні - Васильєв вечір, 13 січня, і Водохресний Святвечір, 18 січня.


Святвечір - давні українські традиції передріздвяної Багатої куті

— 28 грудня 2013 —

У переддень Різдва, 6 січня, православних та греко-католиків об’єднує спільна молитва та особлива трапеза – Надвечір’я або Свята вечеря. Цей день потрібно провести в спокої, злагоді та молитві, щоб достойно зустріти маленького Ісусика.


Поради з догляду за мікрохвильовкою

— 25 грудня 2013 —

Маленька кухонна помічниця прослужить набагато довше, якщо ви будете дотримуватися усіх рекомендацій з догляду.


Що приготував нам Блакитний Кінь? Східний гороскоп на 2014 рік

— 25 грудня 2013 —

Рік Коня - період, коли від розрахунків і спостереження переходять до конкретної справи. Природа являє собою єдиний організм і можливі асоціації для того, щоб представити вплив зірок у житті людини залежно від того, під яким знаком вона з'явилася на світ. Асоціативним образом прийдешнього року є Кінь. Тому, для року характерний старт, забіг і прагнення до фінішу. Переможе та конячка, що зможе розрахувати свої сили на весь період шляху, оцінити попутників і вибрати найбільш підходящий безпрограшний варіант!


Що не дарувати на Новий рік: рейтинг гірших подарунків

— 25 грудня 2013 —

Ми з дитинства знаємо: книга - кращий подарунок. Або електронна книга, з огляду на сучасні тенденції. А що є гіршим подарунком? Перед святом було проведене розслідування і з'ясовано від придбання яких подарунків краще відмовитися. 


Як відзначити Новий 2014 рік на дачі

— 25 грудня 2013 —

Новий рік у нашій країні - свято особливе. Не даремно є народна прикмета - як його зустрінеш, таким і весь рік буде. Тому геть посиденьки з келихом шампанського і салатом олів'є  перед телевізором з пультом у руках. Всі канали повторять свої новорічні передачі, і їх можна буде подивитися не у святкову ніч. Тим більше, чогось особливого або нового ви в телевізорі не побачите. Щоб святкування Нового 2014 року вам надовго запам'яталося, пропонуємо організувати його на дачі.


Іграшки на ялинку своїми руками

— 25 грудня 2013 —

Кожна новорічна іграшка - це часточка чарівництва, у яке так хочеться вірити під Новий рік. А вже якщо власноруч доторкнутися до створення чуда, то і свято стане особливим.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс