Ваш дім

Як зробити будинок на дереві

— 10 вересня 2013 —

Побудуйте будинок на дереві для своїх дітей - це буде їхнє улюблене місце для ігор.


Небезпечна подібність

— 4 вересня 2013 —

Наступив основний сезон збору грибів. У цей час частішають отруєння грибами, і дуже важливо розібратися, які з них їстівні, а які отрутні - вони бувають дуже схожими між собою. Звертаємо увагу на їхні відмітні ознаки.


Як вижати з лимона максимум користі?

— 4 вересня 2013 —

Про те, як можна використовувати лимон для краси і здоров'я, знають усі. Можливо, ви здивуєтеся, дізнавшись, що на цьому корисні властивості лимона не закінчуються...


Як зберігати сухофрукти

— 28 серпня 2013 —

Сушка багата вітамінами та мікроелементами. Вживання сухофруктів у зимовий період допомагає підтримувати імунітет і заповнювати в організмі дефіцит елементів, яких не вистачає.


Як позбутися від шашеля-червиці

— 28 серпня 2013 —

Шашіль-червиця - це шкідник, який поселяється в дереві та проробляє наскрізні ходи. Якщо вчасно не почати боротьбу, то від дерева залишиться одна потерть. Жук-шашіль може поселятися в саду на деревах і вдома на меблях. Найбільш ефективний метод боротьби - це просто спалити заражену деревину, але, на жаль, так вчинити не завжди вдається.


Як навести порядок у домі «бабусиними» засобами?

— 28 серпня 2013 —

Як багато різних чудодійних засобів зараз виробляється! Щоб полірування блищало й килим був пухнастим, щоб вивести плями будь-яких сортів і щоб улюблений махровий халат був м'яким, щоб кахель у ванній блищав і унітаз був бездоганно чистим... Перераховувати можна довго. А як жили наші бабусі без усієї цієї пишноти, чим вони мили, чистили, прали, виводили плями? Пропонуємо згадати старі добрі способи наведення порядку в домі вже майже забутими способами, вони адже не такі вже і погані! 


Як обкласти саманний будинок цеглою

— 21 серпня 2013 —

Саманний будинок, побудований із саморобної цегли, дуже екологічний і комфортний. Завдяки особливому складу стін (глина і трава), у ньому прохолодно влітку й тепло взимку. Однак зовнішній вигляд саманного будинку найчастіше залишає бажати кращого. Щоб зробити стіни більш міцними і гарними, спробуйте обкласти будинок цеглою.


19 серпня православні відзначають Преображення Господнє - Яблучний Спас

— 14 серпня 2013 —

Преображення Господнє є одним з найбільш шанованих православних свят, що відзначається 19 серпня та у народі називається Яблучним Спасом. Це свято присвячене згадці про Преображення Ісуса Христа перед учнями на горі Фавор, незадовго до його розп'яття.


Пастка для плодових мушок

— 14 серпня 2013 —

Зараз у самому розпалі сезон заготівель, і починають долати дрібні мушки. У серпні-вересні їх взагалі якісь незліченні полчища! І ніяк від них не позбутися!


Ландшафтний мегациркуль

— 14 серпня 2013 —

Садовий інструмент мегациркуль збирається за 20 хвилин з майже будь-яких палиць. Для того, щоб зібрати найпростіший варіант такого циркуля, вам будуть потрібні три довгих тонких бруски (якщо вони будуть масивними, вам фізично важко буде користуватися інструментом) і три цвяхи.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс