Ваш дім

Паяємо алюміній

— 30 жовтня 2013 —

Часто домашні вмільці зіштовхуються з ситуацією, коли потрібно припаяти алюмінієвий провід або запаяти шов на листовій алюмінієвій деталі, але як це зробити, знають не всі. Пропонуємо вам познайомитися зі способами пайки.


Безпечне відбілювання одягу. Правда чи міф?

— 23 жовтня 2013 —

У наш час хімічна промисловість просунулася у своїх відкриттях дуже далеко. На сьогоднішній день відомо більше 27 мільйонів органічних сполук, частину яких ми в різному вигляді використовуємо в побуті. Але чи всі вони такі вже безпечні для нашого здоров'я, як указує виробник? Давайте в цьому розберемося.


Догляд за парасолькою

— 23 жовтня 2013 —

Парасолька - одна з важливих деталей нашого екіпірування в дощові дні. Яких тільки парасольок немає в продажі: яскраві, строкаті, великі та маленькі - вони зможуть прикрасити ваше вбрання і навіть у найдужчий дощ дозволять вам виглядати красиво і трішки загадково. 


Доглядаємо за пральною машинкою

— 16 жовтня 2013 —

За пральною машинкою, як і за будь-якою іншою побутовою технікою, потрібний догляд. Тоді вона не тільки прослужить довше, але й... збереже вам здоров'я.


Розпорядок... домогосподарки

— 9 жовтня 2013 —

Давно відомо, що прибирання - одне з найбільш безперспективних занять на світі. Не встигнеш навести чистоту, як знову треба братися за миття посуду і швабру, збирати розкидані речі й упорядковувати кинуте у передпокої брудне взуття. 


Як позбутися пацюків і мишей?

— 3 жовтня 2013 —

Миші та пацюки вкрай неприємне сусідство, позбутися якого часом дуже і дуже складно.


Як зостарити дерево. Майстер-клас

— 3 жовтня 2013 —

Штучно зістарене дерево виглядає красиво, надійно і стильно. Зостарити дерево можна  своїми руками. Така технологія підходить як для роботи з елементами конструкції до зборки, так і з готовими виробами.


Сушимо гумові чоботи

— 2 жовтня 2013 —

Гумове взуття не пропускає вологу - це плюс. Але воно і не випускає вологу - це мінус.


Добре забуте старе

— 2 жовтня 2013 —

Якщо прислухатися до корисних порад і до чужого досвіду, можна довідатися чимало цікавого про найбільш, здається, звичні і знайомі речі. 


Підпалини від праски. Як видалити?

— 25 вересня 2013 —

Річ, необережно підпалена при прасуванні - це, як говорять, «класика жанру». Виявивши підпалини від праски на якій-небудь тільки що пропрасованій частині гардероба господарка, звичайно, вибирає один із двох варіантів: або позбувається від такого «виробничого браку», або намагається його виправити. Розглянемо кілька корисних порад, як усунути підпалини від праски на речах з різних тканин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс