Ваш дім

Як заощадити на ремонті?

— 18 липня 2012 —

Якщо робити косметичний ремонт самим можна істотно заощадити! Пропонуємо вам 10 способів!


Укладання ламінату своїми руками

— 11 липня 2012 —

Зробити укладку ламінату своїми руками не так складно, як здається на перший погляд. Наша стаття допоможе вам зробити це самостійно!


Ремонт кухні: корисні поради

— 26 червня 2012 —

Облаштованість власного житла - завдання важливе та відповідальне для кожного власника квартири або будинку. Часто ремонт стає каменем спотикання. Але не варто цього боятися, адже в результаті будь-яке приміщення перетвориться, стане затишнішим та свіжішим, потрібно лише потерпіти.


Вентиляція підвалів та льохів

— 13 червня 2012 —

Вентиляція льохів і підвалів - одна з найбільш важливих умов ефективного їхнього використання. З одного боку, у непровітрюваному приміщенні з застійним повітрям овочі гниють. З іншого боку, при наявності протягів коренеплоди засихають. З цієї причини необхідно налагодити такий повітрообмін, щоб у льосі створювався нормальний температурно-вологісний режим.


Cтворюємо затишок у домі

— 13 червня 2012 —

Домашній комфорт - це атмосфера тепла у вашій квартирі, бажання повертатися туди після важкого дня, особливий, властивий тільки вашому будинку рідний запах. 


Апельсинові скоринки: сім способів застосування

— 30 квітня 2012 —

Апельсини - ароматні, соковиті, яскраві та дуже смачні... та й корисні, особливо у розпал весняного авітамінозу. А ось що ви робите після того, як апельсин з'їдений? Споримо, викидаєте шкірку? Даремно! Апельсинові скоринки краще не викидати, а сушити - у господарстві пригодяться, і не раз.


13 способів кухонної економії

— 30 квітня 2012 —

А ви знаєте, що гроші можна зберегти, не виходячи із власної кухні? Ці кілька порад допоможуть заощадити деяку суму щомісяця. Нехай і небагато, але, як відомо, копійка гривню береже!


Установка вікон: що контролювати

— 27 квітня 2012 —

Навіть якщо ви любите все робити своїми руками, монтаж склопакетів краще довірити фахівцям. Ця процедура вимагає спеціальних знань, а головне, відточених навичок. Але поінформованість про деякі нюанси процесу новим господарям вікон зовсім не зашкодить. Своєчасний і компетентний контроль процесу може стати заставою довгого та безтурботного життя з новими вікнами.


Метелики від Пола Вілінскі

— 27 квітня 2012 —

Відомий нью-йоркський дизайнер Пол Вілінскі як матеріали для своїх інсталяцій використовує бляшані банки, що знайдені на вулицях Нью Йорка, cтарі вінілові пластинки, забуті рукавички та інші непотрібні речі. Подібні його роботи знаходяться у деяких музеях і коштують досить значної суми грошей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс