Ваш дім

Як просто відбілювати за допомогою соди

— 10 липня 2013 —

Харчова сода - це універсальний засіб, який використовують для чищення та відбілювання будь-яких поверхонь, а також тканин.


Коптильня своїми руками

— 10 липня 2013 —

Копчення - це теплова обробка продуктів, процес просочування їх димом, що утворюється при неповному згорянні деревини.


Яку трубу використати для зовнішнього водопроводу

— 3 липня 2013 —

У нас проведений водпровід на подвір'ї та є колонка. Років 20 назад ми його робили наспіх, труби не смолили і ось прийшов час його заміни.  Чи можна прокласти пластикові (або пропіленові) труби?  Чи не будуть взимку вони тріскатися? Або краще не ризикувати й зробити знову металевий?


Робимо з простої полички столик у французькому стилі

— 3 липня 2013 —

Матеріали: біла фарба, що підходить для ваших стін, щітка маленька й середня, пензлик тонкий, м'який олівець і незмивний маркер, біла дерев'яна поличка, велика лінійка або малярський скотч, кронштейни або куточки для кріплення полиці, дриль, проектор (можна взяти на прокат або у знайомих).


Фонтан для дачі

— 3 липня 2013 —

Зараз для устрою в саду ставків широко застосовують готові ванни (форми). Але одна справа - просто вкопати таку ванну в землю й наповнити її водою. І зовсім інша - облаштувати маленький ставок так, щоб він мав своєрідний і красивий вигляд та одночасно вписувався у навколишній природний ландшафт.


Помилки при ремонті

— 26 червня 2013 —

Помилки, зроблені під час ремонту, часом можуть обернутися ще однією переробкою у всій квартирі або кімнаті. Щоб цього уникнути, варто продумати всі свої дії ще на етапі планування й вибору матеріалів.


Екологічно чисте прання в пральній машині

— 26 червня 2013 —

Останнім часом ми все частіше замислюємося про продукти без хімічних добавок. І екологічно чисте прання в пральній машині - не виключення, адже кожна господарка хоче для здоров'я своєї родини використовувати якнайменше хімії.


Чисті вікна: невеликі секрети гарної господарки

— 26 червня 2013 —

Коли так не хочеться вставати вранці, що піднімає нам настрій? Звичайно, це сонячне світло, що ллється з чистих вікон. Але... чи чистих? Підступне сонце проявляє всі недоліки господарки, і ось настрій уже не той...


Використання зубної пасти не за призначенням

— 19 червня 2013 —

Всі ми з вами звикли чистити зуби, як мінімум 2 рази на день зубною пастою. Якщо є можливість, то після кожного прийому їжі. І, здавалося б, для чого ж ще може служити зубна паста, як не для чищення зубів. З її назви навіть зрозуміло для чого її застосовують, але ось склад залишається загадкою для багатьох.  


Чому в наших квартирах зникли таргани?

— 19 червня 2013 —

Що ми вже з ними тільки не робили. Ми їх і тапками били, і дихлофосом труїли! І от, вусаті прусаки, яких біологи називають «тарганами рудими», безвісти зникли з будинків українців. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс