Ваш дім

Щоб у будинку завжди було чисто

— 19 серпня 2015 —

«Як їм вдається підтримувати такий порядок? Чому у них завжди чисто? Як вони встигають і чому мені не вдається цього досягти?» Ці питання ми задаємо собі щоразу, повертаючись до себе додому, де всюди розкидані речі, пил по кутах і невинесене вчасно сміття.


Паркан-стелаж: красиво і практично

— 19 серпня 2015 —

Те, що паркан на дачі необхідний, сумнівів не викликає. Якщо його не прикрашати, то зсередини він буде виглядати понуро та нудно, навіваючи тугу на господарів і візуально зменшуючи вільний простір.


Обереги: які вони бувають

— 19 серпня 2015 —

Оберіг - це предмет або дія, які повинні оберігати людину від неприємностей як у матеріальному, так і в нематеріальному світі. Які ж обереги використовували наші предки?


Міль у крупі: що робити?

— 12 серпня 2015 —

Харчова міль на кухні може з'явитися навіть у тому випадку, якщо там підтримується ідеальна чистота. Її личинки поселяються в сухофруктах, крупах та інших сипучих продуктах. Кухонна міль дуже швидко розмножується, і позбутися її буває не дуже просто, але при правильному підході - цілком можливо.


Пульверизатор з оцтом - незамінний помічник на кухні

— 12 серпня 2015 —

Столовий оцет - незамінний помічник у будинку. Він виконає за вас будь-яку важку і малоприємну роботу - відчистить поверхні, знищить мікробів і неприємні запахи, розчинить жири. І нічого, що запах у нього не як у троянди, але зате, швидко випаровуючись, він забере із собою всі неприємні запахи будинку.


Якщо в теплиці занадто пекуче

— 12 серпня 2015 —

Перебираючи старі журнали, прочитала статтю «Спека? Біліть теплицю». Мене, як і всіх моїх знайомих і друзів, вона вразила! Адже щоб захистити рослини, автор побілив теплицю, використовуючи 2 кг крейди, клей ПВА, обприскувач, драбину...


Як позбутися накипу в чайнику

— 5 серпня 2015 —

Напевно, кожна господарка хоч раз у житті зіштовхувалася з такою проблемою, як накип у чайнику. Безумовно, неприємний наліт не радує та викликає цілком логічне бажання його позбутися. Виявляється, існує кілька досить доступних у домашніх умовах способів позбутися накипу в чайнику, при цьому не наносячи шкоди самому чайнику або іншому посуду.


Маковій або Медяний Спас: традиції свята

— 5 серпня 2015 —

У серпні багато свят, які історично присвячені збору врожаю. Першим таким святом називають Медяний Спас або Маковій, що відзначається 14 серпня.


Міні-холодильник, що буде працювати без електрики

— 29 липня 2015 —

У літню спеку продукти швидко нагріваються та псуються. Звучить як казка, але ви своїми руками можете зробити холодильник, що буде працювати без електрики!


Рідкі шпалери своїми руками

— 29 липня 2015 —

Беремо 40 аркушів паперу, можна навіть чернетки. Для зручності нарізати, але можна й цілі. Висипаємо у відро та заливаємо 1,25 л води. Залишаємо кваситися на 1 годину (можна й більше).



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс