Кулінарія
Тушкована селера з беконом
— 16 січня 2013 —
1 великий корінь селери (близько 800 г), 1 велика цибулина, 100 г бекону (сирокопченої або копчено-вареної грудинки), 50 г вершкового масла, сіль - за смаком.
Листкові палички з беконом
— 16 січня 2013 —
Тісто листкове дріжджове - 250 г, бекон - 80 г, орегано - 2 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л., яйце куряче - 1 шт.
Шоколадний кекс з рідкою серцевиною
— 16 січня 2013 —
Жовтки - 3 шт., яйце - 2 шт., коричневий цукор - 1/3 скл., борошно - 2 ст. л., сіль, темний шоколад (70% какао) - 200 г, масло вершкове - 100 г.
Смачні рецепти з яловичини
— 16 січня 2013 —
М'ясо - один з найбільш популярних продуктів у раціоні сучасної людини. Особливо воно є актуальним у зимовий час, коли необхідна додаткова енергія для зігрівання організму.
Домашній майонез
— 9 січня 2013 —
1 жовток, 100 г олії рослинної, гірчиця чверть чайної ложки, оцет і сіль - за смаком.
Картопляний рулет зі шкварками
— 9 січня 2013 —
Картопля варена - 300 г, борошно - 250-300 г, крохмаль - 1 ст. л. (без гірки), сметана - 1 ст. л., масло вершкове - 40 г, яйце - 2 шт., цибуля ріпчаста - 2 шт., бекон або грудинка - 200 г, зелень петрушки, сіль, перець.
Суп-пюре з червоної сочевиці
— 9 січня 2013 —
Суп-пюре з червоної сочевиці - мерджмек чорбаси - найзнаменитіша страва турецької кухні. Найніжніше пюре увібрало в себе всю користь сочевиці та свіжих овочів.
П'ять рецептів смачних сирників
— 9 січня 2013 —
Здавалося б, посмажити сирники простіше простого. Однак у кожної господарки свій рецепт. Секретами готування цієї страви діляться професіонали.
Різдвяний стіл. 12 страв на Святий вечір
— 2 січня 2013 —
Новонароджений рік приводить за собою й одне з найясніших релігійних свят - Різдво Христове, котре православні християни відзначають 7 січня. А напередодні, 6 січня 40-денний різдвяний піст закінчується Святим вечором, під час якого родина збирається за Різдяним столом для святкової вечері.
Вершково-карамельний торт
— 26 грудня 2012 —
Для бісквіта: 180 г цукру, 150 г борошна, 4 яйця, 1 ч. л. ванільного цукру. Половина порції карамельного соусу.
1 | ... | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 |