Краса та здоров'я

Чарівні вправи для розтягання та розвантаження потилиці

— 23 лютого 2017 —

Вправи для розтягання та розвантаження потилиці ефективні для перерозподілу напруги в кістках і м'язового тонусу по тілу.


Ішов, упав, отямився... Найпоширеніші травми на ожеледі

— 16 лютого 2017 —

Ішов, упав, отямився... Найпоширеніші травми на ожеледі


Дивіться на себе очима тих, хто вас любить...

— 9 лютого 2017 —

"Чоловіки не звертають на мене уваги, тому що я товста і ростом не вийшла; у мене немає друзів, тому що я не популярна через свою зовнішність; я не можу знайти роботу, оскільки всі хочуть тільки довгоногих красунь, а я не відповідаю цим вимогам"... Не варто псувати собі життя таким самоїдством! Запевняю, навіть не бачачи вас, що у вас може закохатися найкращий юнак. Не вірите?


П'ять ранкових звичок, які забезпечать здоров'я

— 9 лютого 2017 —

Навіть якщо ви безперечно сова, а не жайворонок, у ранковій рутині завжди можна знайти приємні моменти. Розповімо, які п'ять речей вранці обов'язково роблять люди, що стежать за своїм здоров'ям. А тепер зможете й ви.


Як заснути швидше і простіше

— 2 лютого 2017 —

Фахівці британського Товариства здоров'я мозку опублікували рекомендації з поліпшення якості сну в стресовому режимі життя сучасного суспільства. Сон відіграє ключову роль у підтримці когнітивних функцій і рівня якості життя. Психологи дали кілька простих рекомендацій з поліпшення якості сну.


Захоплення дієтами в зимовий час може стати причиною частих застудних захворювань

— 2 лютого 2017 —

До настільки невтішних висновків прийшли фахівці з Мічигану. Вони провели досліди на лабораторних мишах. Протягом декількох днів годували гризунів низькокалорійною їжею.


Кілька ефективних способів позбутися головного болю

— 2 лютого 2017 —

Якщо голова болить у цю мить, вам допоможуть таблетки. Але якщо вона болить систематично, вам потрібна стратегія профілактики. Ці сім способів вам у цьому придадуться. Вони спрямовані проти найпоширеніших причин, що викликають головний біль. Якщо ваші мігрені стають нестерпними, варто звернутися до лікаря. Поки до цього не дійшло, спробуйте ці високоефективні засоби.


Як позбутися пробок на мигдалинах

— 26 січня 2017 —

Невеликі світлі крапки на гландах - одна з головних ознак хронічного тонзиліту. Як їх позбутися?


Поради травматологів

— 19 січня 2017 —

Поради травматологів


8 порад, які допоможуть виглядати молодше

— 12 січня 2017 —

8 порад, які допоможуть виглядати молодше



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс