Краса та здоров'я

10 здорових порад, як пережити спеку

— 29 травня 2013 —

Хто найбільше страждає від підвищеної температури повітря і як з цим боротися, коментують фахівці.


Топ-7 літніх хвороб

— 22 травня 2013 —

Літо, спека... Коли термометри переходять позначку сорок градусів, дуже хочеться поїхати до водойми, щоб укритися від палючої спеки, угамувати спрагу холодними напоями, поїсти що-небудь легке, що не потрібно готувати. Це ми й робимо, навіть не думаючи про те, що це може привести до поганих наслідків. Зараз ви дізнаєтеся про сім хвороб, що найбільш часто зустрічаються, а також рекомендації щодо їхнього лікування та профілактики.


Маски з моркви для проблемної шкіри

— 15 травня 2013 —

Маски з молодої моркви відмінно підходять для жирної проблемної, блідої або зів’ялої шкіри.


Визначені найкорисніші сухофрукти

— 15 травня 2013 —

У п'ятірку найбільш корисних сухофруктів входять чорнослив, ізюм, курага, фініки та інжир.


Відпочинок на дачі

— 15 травня 2013 —

Дача - традиційно популярний у нашій країні літній відпочинок. Особливо актуальна наявність заміського «маєтку» для родин з дітьми. Літо, проведене на дачі, дарує дитині не тільки здоров'я, але й стає часом активного розвитку особистості.


«Нестерпні» продукти

— 7 травня 2013 —

Випили молока - у животі почалася «революція», налягли на квашену капусту - з'явилася кропивниця, поїли ковбаси - і весь день почуваєте важкість у шлунку й апатію. Це типові прояви харчової нестерпності. Так лікарі називають будь-які побічні реакції на продукти харчування, крім отруєнь.


Супер крем від целюліту

— 29 квітня 2013 —

.


Як правильно вийти з Великого посту: поради лікаря-дієтолога

— 29 квітня 2013 —

Уже в неділю, 5 травня, освятивши паски, Україна буде святкувати Воскресіння Христове. Але для того, щоб правильно вийти з посту, знадобиться мінімум тиждень.


Живильні та зволожувальні маски для тіла в домашніх умовах

— 24 квітня 2013 —

Часто багато жінок використовують дорогу й ефективну косметику для обличчя, забуваючи, що все тіло має потребу у догляді. Шкіра тіла піддається впливам негативних факторів нітрохи не менше шкіри обличчя та шиї. Турбота про шкіру рук, ніг та інших ділянок тіла повинна мати першорядне значення для збереження краси й молодості шкіри.


Висівки для краси та здоров'я

— 17 квітня 2013 —

Висівки - побічний продукт розмелу зерна, притому не тільки пшениці, є ще житні, рисові, навіть мигдальні висівки. Але можна відзначити, що найбільше застосування, і як продукт, що використовується в сільському господарстві, і як харчова добавка на нашому столі, знайшли пшеничні висівки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс