Краса та здоров'я

«Та ну її дієту, дайте мені котлету!»

— 10 квітня 2013 —

Щоб не було таких думок у голові та зривів, пропонуємо вашій увазі список корисних і смачних перекусів.


Про що розповість об’єм талії

— 10 квітня 2013 —

Уже давно лікарями, фахівцями з внутрішніх хвороб, доведений той факт, що надлишкова вага є причиною серцево-судинних захворювань, а також хвороб печінки.


Продукти, які знижують апетит

— 3 квітня 2013 —

Кожна жінка прагне добре виглядати, бути стрункою і привабливою. Але що робити, коли за кожен кілограм ваги доводиться буквально боротися, а улюблене плаття знову не сходиться?


П'ять домашніх масок для рук

— 27 березня 2013 —

.


Сім правил для жінок, яким за тридцять

— 27 березня 2013 —

Коли вам за тридцять, можна сказати, що життя дивовижне та прекрасне. Власне таким воно і є. Тільки те, що ще вчора давалося вам у вигляді бонусу, сьогодні доводиться добувати важкою працею. Пройшли ті часи, коли очі горіли від надлишку молодості, а шкіра сама по собі світилася.


Сім найкорисніших продуктів для суглобів

— 20 березня 2013 —

Чому суглоби нас підводять? І чим їм допомогти, щоб міцно триматися на ногах? 


Чи вміємо ми правильно приймати ліки?

— 13 березня 2013 —

Поки нічого не болить, про таблетки не згадуємо. Тим часом, кожній таблетці визначена своя година - час і порядок прийому і, якщо почали лікуватися ліками, то необхідно врахувати всі тонкості! Ліки, прийняті у невизначену годину, можуть виявитися не тільки марним, але й шкідливим.


Болить живіт? А де?

— 6 березня 2013 —

У кожного в житті хоч раз болів живіт. Іноді біль супроводжується й іншими симптомами, такими як нудота, блювота, діарея і т.п. Не завжди це привід для тривоги.


Основні причини болю в ногах

— 27 лютого 2013 —

Що робити, якщо високі підбори й танці на святкових вечірках викликають у вас стійкі асоціації з утомою та болем у ногах?


Основні ознаки «небезпечної» родимки

— 20 лютого 2013 —

Родимки є природними шкірними утвореннями, які є у більшості людей. Незважаючи на зовнішню подібність, всі вони підрозділяються на дві великі категорії шкірних утворень - доброякісні та злоякісні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс