Краса та здоров'я

10 способів, що допомагають обдурити голод

— 6 березня 2020 —

Учені нарахували 10 дієвих способів, які допомагають обдурити голод, що сприяє зниженню ваги без особливих зусиль. До списку увійшли вживання великої кількості рідини, зменшення розмірів посуду і піші прогулянки.


Планка кожного дня по 5 хвилин: як схуднути за 30 днів

— 24 лютого 2020 —

Якщо ви напередодні весни хотіли б підтягти своє тіло і побачити на животі такий бажаний прес, цей комплекс вправ - для вас. УНІАН розповів, як за допомогою планки лише за місяць, приділяючи на день по 5 хвилин вашого часу, щоб привести себе в форму.


Чому від тканинних масок для обличчя більше шкоди, ніж користі?

— 13 лютого 2020 —

Популярність тканинних масок для обличчя з кожним роком все більш зростає. Строкаті упаковки і обіцянки зробити шкіру чарівною не дають жодній жінці встояти перед покупкою. Але фахівці закликають представниць жіночої статі бути обережними при використанні подібних засобів, оскільки вони можуть серйозно нашкодити шкірі.


Карієс: факти й міфи

— 13 лютого 2020 —

Здоров’я зубів важливо підтримувати, оскільки вони є основними помічниками системи травлення, щоб вона могла функціонувати належним чином. Основною причиною проблем із зубами є карієс і потрібно знати, як правильно з ним боротися.


Горіх, що допомагає уникнути інфаркту

— 7 лютого 2020 —

Серцеві напади - раптове і фатальне ускладнення, яке є причиною накопичення хворобливих умов протягом життя. На щастя, ризик нападу можна знизити, вживаючи корисну для серця їжу.


Дієтологи вважають, що не потрібно виключати м’ясо зі свого раціону

— 1 лютого 2020 —

Незважаючи на те, що зараз багато пишуть про шкоду м’яса, люди у більшості своїй люблять його. Тим часом, фахівці кажуть, що відмова від певних продуктів без якісної заміни може призводити до зменшення споживання поживних речовин, тож це шкодить нашому здоров’ю.


Інтуїтивне харчування назвали найбільш здоровим принципом життя

— 1 лютого 2020 —

Новий підхід до харчування – інтуїтивний - деякі дієтологи називають більш ефективним і більш здоровим підходом. Бажаної мети можна досягти шляхом управління звичками. Це повна протилежність різним оздоровчим програмам, починаючи від дієти кето, переривчастого або правильного раціону.


П’ять порад для поліпшення пам’яті

— 24 січня 2020 —

1. Робіть звичні речі на зразок набору номера телефону або чищення зубів не правою рукою, а лівою (якщо ви правша, і навпаки, якщо лівша). Так ви будете тренувати ліву півкулю і тим самим поліпшите швидкість мислення і пам’ять.


Названі ефективні методи усунення неприємного запаху з рота

— 24 січня 2020 —

Учені з Єгипту назвали ефективні методи усунення поганого запаху ротової порожнини. Найбільш безпечним і природним методом є вживання яблук і моркви.


Тиждень і не добою більше

— 10 січня 2020 —

У гарному готелі постільну білизну міняють раз у три дні. А як часто це потрібно робити вдома? На це питання є відповідь у мікробіологів з Університету Нью-Йорка під керівництвом Філіпа Тієрно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс