Краса та здоров'я

«Босонога» терапія

— 7 червня 2018 —

Останні дослідження фахівців показали, що чим пізніше людина починає носити взуття, тим менше у неї шансів одержати плоскостопість. У тих, хто вперше взувся в 16 років, вона зустрічається менше чим у двох відсотків населення. Жителі розвинених країн набагато частіше страждають цією ортопедичною проблемою, чим уродженці слаборозвинених. Приміром, у Європі та Північній Америці плоскостопість спостерігається у 70 відсотків людей, а в Індії - тільки у 4-х.


Що потрібно знати про тромбоз, щоб його уникнути

— 30 травня 2018 —

У це важко повірити, але майже більшість найтяжчих хвороб, а часом і смертельних станів викликані утворенням тромбів у судинах. Що потрібно знати про тромбози, щоб їх уникнути, розповідають лікарі-кардіологи.


Хитрий трюк, щоб не стати жертвою кліщів

— 23 травня 2018 —

Для того щоб відпочинок на природі приносив тільки радість і вам не довелося думати про потенційну небезпеку укусу кліща, корисно буде дізнатися про одну хитрість, яка допоможе дуже легко запобігти цій проблемі.


Харчуємося за сезоном

— 23 травня 2018 —

За вікном - останній місяць весни. І незважаючи на весняний настрій і теплі дні, якими обдарувала нас травнева погода, її мінливість і нестійкість все-таки залишається. Саме в травні температура повітря може підніматися до 25°C і вище (як цього року) або опускатися до 1-2°C. Такі перепади, а також ослаблений після зими імунітет, частенько приводять до застуд і погіршення самопочуття.


Правило 20-20-20 допоможе впоратися із синдромом комп'ютерного зору

— 17 травня 2018 —

У більшості людей, які проводять тривалий час, дивлячись на екран комп'ютера, телефону або планшета, може виникнути напруга очей. Фахівці рекомендують використовувати правило 20-20-20, яке здатне запобігти цій проблемі.


Весна - час змін! Поради фахівців

— 16 травня 2018 —

Прийшла весна з теплом і світлом, то чим же зустріти цей час? Розвивайтеся, творіть нову реальність, пізнавайте світ! Ось які прості й ефективні поради дають фахівці з соціології та домоведення.


Що не можна класти в тарілку перед сном

— 10 травня 2018 —

На думку фахівців, є ряд продуктів, які не можна вживати перед сном, оскільки вони порушують здоровий нічний відпочинок.


Щоб ранок був добрим: 9 способів прокинутися щасливим

— 2 травня 2018 —

Ранок - найресурсніший час. Від того, як ми починаємо його, залежить, як пройде весь день. А із днів і складається все наше життя.


Незамінний кальцій

— 26 квітня 2018 —

Більшість мікроелементів є незамінними і хоч у мікродозах, але потрібні людському організму щодня. Так, кальцій необхідний для побудови кісток і росту зубів, а також використовується в процесі зсідання крові, нервової регуляції, формування імунітету та ін.


Як не переїсти на пікніку: 13 порад від дієтологів

— 26 квітня 2018 —

Аматорам шашликів на свіжому повітрі складно тримати себе в руках, особливо після довгої зимової перерви. Відпочивайте з розумом і тоді вихідні пройдуть легко й радісно!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс