Краса та здоров'я

Що не слід робити у спеку

— 4 червня 2015 —

Що не слід робити у спеку


Нешкідливі солодкості

— 4 червня 2015 —

Постійне поїдання солодкостей - одна із найбільш шкідливих звичок, що приводить нас до сумних результатів: жирових відкладень, підвищення цукру в крові, шкірних проблем, печіночних кольок, бунту підшлункової. Але життя без солоденького - не життя.


Застій жовчі: лікування і профілактика

— 3 червня 2015 —

Неприємний гіркий присмак у роті та відсутність інтересу до їжі знайомі багато кому. Запорами і хворобливими відчуттями в правому підребер'ї теж здивуєш хіба що виняткових адептів здорового способу життя. Ці прикрі, але на перший погляд не найбільш серйозні розлади організму ми часто готові перечекати. Тим часом усе це може виявитися симптомами небезпечного порушення роботи печінки і жовчовивідної системи - холестазу, а простіше кажучи застою жовчі.


Омани та міфи про застуду

— 20 травня 2015 —

І знову про застуду... Але проте, шановні читачі, погодьтеся, що в деяких аспектах, пов'язаних із цим захворюванням ми часто помиляємося. І є міфи про застуду, які трохи б хотілося розвіяти.


Чи потрібні сніданки та чому

— 20 травня 2015 —

З дитинства нам знайома приказка: снідай за двох, обідом ділися з другом, а вечерю віддай ворогу. Багато хто з вас теж, напевно, про це пам'ятає добре. Але є одне велике але...


Читання дітям казок перед сном розвиває їхній мозок

— 13 травня 2015 —

Американські дослідники з Медичного центру Дитячого госпіталю Цинциннаті довели, що читання на ніч дитині казок розвиває у неї області мозку, пов'язані з навчанням, пише Meddaily.


Компонент яблук і зеленого чаю захистить від серцевих нападів і раку

— 13 травня 2015 —

Сполуки, що містяться в зеленому чаї і яблуках, здатні допомогти знизити ризик серцевих нападів і рака. Мова йде про поліфеноли, які блокують ключову молекулу, що викликає в організмі розвиток атеросклерозу і прогресування раку. 


Учені вивчили продукти, які можуть стати причиною депресії

— 13 травня 2015 —

На думку дослідників з Університету Каліфорнії в Сан-Франциско, люди переживають дуже багато стресових ситуацій. Іноді це просто щоденна суєта, що приводить до росту кортизолу. Кортизол викликає тягу до їжі, а у жінок це тяга, як правило, до вуглеводів, особливо солодких продуктів. На жаль, улюблені продукти можуть зовсім не піднімати настрій, а стати причиною депресії. До такого висновку прийшли вчені, які серйозно вивчили це питання.


ВООЗ стурбована популярністю кесарівого розтину

— 6 травня 2015 —

Усього кілька років назад кесарів розтин виконувався строго за медичними показниками. Однак у наш час усе менше жінок народжують природним шляхом. Всесвітня організація охорони здоров'я стурбована даним фактом. 


Продукти, які дозволяють залишатися стрункими

— 6 травня 2015 —

Дієтологи з Корнелльського університету розробили рекомендації, які дозволяють оптимізувати харчування так, щоб людина могла позбутися зайвих кілограмів, і при цьому залишалася ситою.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс