Краса та здоров'я

Весна - самий час зайнятися собою

— 14 квітня 2016 —

Надати шкірі сяючий і свіжий вигляд без зайвих зусиль і з мінімальними витратами часу можна за допомогою масок. Але спочатку одна зовсім не зайва порада. Якщо взимку косметологи рекомендують користуватися пудрою і тональним кремом для захисту від холоду, то навесні краще вдаватися до них менше або взагалі від них відмовитися. Шкіра повинна дихати...


П'ять перевірених способів упоратися з безсонням

— 14 квітня 2016 —

Напевно з безсонням зіштовхувався кожний. Неможливість поринути в бажаний сон - це досить неприємний стан, особливо, коли вранці очікує ранній підйом. Одних чекає напружений робочий день, інших - не менш інтенсивне навчання. Якщо випробувані методи - порахувати до ста й медитація - не допомагають, варто спробувати вирішити цю проблему інакше.


Алергія залежить від сезону народження

— 7 квітня 2016 —

Учені Університету Саутгемптона виявили в крові людини маркери ДНК, пов'язані з сезоном народження та схильністю до алергії. Автори дослідження відзначають, що дана закономірність дійсно досить цікава.


Чи можна позбутися целюліту в домашніх умовах?

— 7 квітня 2016 —

Причинами виникнення вкрай небажаної "апельсинової кірки", що так псує жінкам настрій, особливо при виході на пляж, вважаються порушення лімфодренажу й жирові відкладення, що виникають у результаті особливостей жіночого організму. Але потрібно знати й те, що целюліт не визнається медициною як захворювання. Він вважається фізіологічною нормою для жінок. Незважаючи на те, що від "апельсинової кірки" і не страждає наше фізичне самопочуття, але психологічний дискомфорт дійсно розвивається у більшості жінок, які страждають таким "дефектом".


Йога проти аритмії

— 31 березня 2016 —

Учені Каролінського Інституту (США) стверджують, що заняття йогою поліпшують самопочуття хворих з пароксизмальною миготливою аритмією.


Прийшла весна, а з нею й ластовиння

— 31 березня 2016 —

"Сонячні мітки" приносять чимало прикростей, найчастіше зовсім даремних. Ластовиння надає обличчю завзятість і привабливість, так що видаляти його зовсім не обов'язково. Для когось ластовиння - ознака яскравої індивідуальності, а для когось - косметичний недолік, якого треба позбутися будь-яким способом.


Чому потрібно їсти банани щодня

— 23 березня 2016 —

Чому потрібно їсти банани щодня


Чим замінити м'ясо в піст

— 17 березня 2016 —

М'ясо - основна їжа більшості родин. Але під час посту можна замінити м'ясо іншими продуктами і створити безліч простих, смачних і незвичайних страв.


Великий піст - харчуємося правильно

— 17 березня 2016 —

З 14 березня у парвославних християн почався Великий піст, що закінчиться 1 травня, у день великого Христового Воскресіння. Чи можна під час посту харчуватися так, щоб організм одержував усі необхідні вітаміни?


Внутрішні збої організму позначаються на зовнішності

— 10 березня 2016 —

Весна вже починає радувати нас можливістю підставити обличчя теплому сонечку, а вітерцю дозволити освіжити тіло, що утомилося за зиму від кілограмів одягу. Адже навесні особливо хочеться виглядати свіжим і привабливим, а стан шкіри зазвичай не дає приводу для оптимізму. Тому весняний настрій часто затьмарюють проблеми зі шкірою, які загострюються саме в цю пору року. Ми бачимо в дзеркалі бліде обличчя з тьмяною шкірою, що найчастіше лупиться, на якій чітко проявляються дрібні зморшки, ластовиння або пігментні плями, так ще до цих неприємностей нерідко додається вугрова висипка.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс