Краса та здоров'я

Прогулянка дарує натхнення

— 14 травня 2014 —

Відомо, що прогулянка допомагає багатьом людям отримати натхнення і перебороти творче блокування. У новому дослідженні фахівці довели, що піша прогулянка дійсно здатна дати позитивний психологічний імпульс.


Добавки краси: для обличчя, волосся, нігтів

— 14 травня 2014 —

Тьмяний колір обличчя, волосся, що січеться, ламкі нігті... Після весняного авітамінозу таку картину бачить у дзеркалі чимало жінок.


Як отямитися, якщо голова болить від погоди

— 12 травня 2014 —

Сім простих порад, які будуть особливо актуальними, коли турбують судини то від потепління, то від похолодання.


Будьте уважними до родимок

— 29 квітня 2014 —

Мода на родимки була в далекому XIII столітті: жінки, позбавлені таких, ставили собі на обличчя штучні мушки. А вже в XV столітті родимки вважалися мітками диявола, і їхні власниці переслідувалися інквізицією. У сучасному світі деякі види родимок вважаються не тільки естетичним дефектом, але й тривожним сигналом - одним із симптомів небезпечного онкологічного захворювання - меланоми.


Як зберегти шкіру обличчя навесні?

— 29 квітня 2014 —

Мінлива погода, непостійна температура, а також вітер не благотворно впливають на шкіру обличчя. А сонце взагалі може завдати нищівного удару. Тому у весняний час шкіра вимагає додаткової турботи. Гостріше відчувається й недолік вітамінів в організмі, і це не кращим чином позначається на стані шкіри.


Сонце, повітря та рух поліпшують пам'ять

— 23 квітня 2014 —

Погіршення пам'яті в літньому віці найчастіше носить «необразливий» характер і не пов'язане з таким важким нейродегенеративним захворюванням як стареча деменція. У цьому випадку ефективним засобом збереження інтелекту є звичайна фіззарядка. 


Весняні овочі та фрукти: користь або шкода?

— 9 квітня 2014 —

Навесні наше око радує достаток овочів і фруктів на прилавках овочевих відділів і ринках. Соковиті та гарні плоди викликають величезне бажання їх купити. Купуючи цю «весняну розмаїтість», необхідно розуміти про мінуси весняних овочів і фруктів. Адже вони поголовно вирощуються в теплицях, де нашпиговуються різними нітратами.


Вітаміни не сприяють росту волосся

— 2 квітня 2014 —

Довге волосся - прикраса жінки. В нас закладена інстинктивна впевненість: якщо у жінки довге міцне волосся, значить, вона здорова. Для підвищення привабливості дівчата, дівчатка і жінки у всьому світі прагнуть відростити довге волосся і витрачають мільйони доларів в індустрії «вітамінів для волосся». Від них не відстають і чоловіки. Але залишається не висвітленим другорядне питання: а чи працюють, власне, ці біодобавки?


Чим корисний сир

— 26 березня 2014 —

Корисні властивості сиру багато в чому пояснюються його харчовою цінністю. До складу сиру входять життєвоважливі та цінні для людини білки, молочний жир, мінеральні речовини, вітаміни й екстрактивні речовини. Їхня концентрація майже в 10 разів вища, ніж у молоці, з якого роблять сир. За словами дієтологів, 50 грамів сиру рівноцінні вживанню 0,5 л молока.


Перехід на літній час. Як краще адаптуватися до нових умов

— 26 березня 2014 —

На території України 30 березня о 3 годині за київським часом уводиться літній час - переведенням годинникової стрілки на одну годину вперед. Щоб пом'якшити цей перехід, потрібно до нього підготуватися. На цьому акцентував головний лікар Київського міського центру здоров'я Отто СТОЙКА.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс