Краса та здоров'я

Що потрібно знати про гепатит? 7 цікавих фактів

— 17 серпня 2017 —

У день народження вірусолога й лікаря, що відкрив гепатит й описав в 1964 році вірус В, 28 липня в усьому світі відзначався Всесвітній день боротьби з гепатитом.


Зелений чай нормалізує резистентність до інсуліну

— 17 серпня 2017 —

Дослідження, опубліковане в FASEB Journal, показало, що один з компонентів зеленого чаю може впливати на резистентність до інсуліну* і гальмує розвиток когнітивних порушень. 


Чим корисний лід для обличчя?

— 10 серпня 2017 —

Протирання обличчя кубиком льоду дає потужний тонізуючий і зволожуючий ефект. Це свого роду шокова терапія для шкіри! Але дуже доброчинна!


Персик: що під оксамитовою шкіркою

— 3 серпня 2017 —

Історія появи персика починається три тисячі років тому, усе в тому ж Китаї, де зустрічаються перші згадування про нього. Тут його вважали одним з п'яти кращих плодів Піднебесної, таких як абрикос, каштан, слива й мушмула.


Обвислі щоки: як повернути пружний овал обличчя

— 27 липня 2017 —

Щоки — круглі, високі, міцні роблять обличчя молодим. Але що робити, якщо з роками щоки стають обвислими, обличчя здається усе більш пласким, сумовитим і пристарілим? Вправи допоможуть повернути щокам об'єм, заберуть зайву шкіру й додадуть усьому обличчю моложавий вигляд.


Як зберегти засмагу надовго: п'ять способів, які працюють

— 20 липня 2017 —

Ви вже повернулися з відпочинку посвіжілими й засмаглими? Або тільки збираєтеся на море? Щоб ваша гарна засмага протрималася як можна довше, додержуйтеся простих правил. 


Як правильно наносити сонцезахисний крем

— 20 липня 2017 —

Нове дослідження, проведене в Ліверпульському університеті, показало: багато хто наносить сонцезахисний крем не на все обличчя, передає The Daily Mail. 


Що допоможе вилікувати обгорілу шкіру

— 13 липня 2017 —

Про те, як комплексно виправити наслідки обгорілої шкіри після відпочинку на пляжі, мова й піде в статті.


Відпустка без неприємних симптомів

— 13 липня 2017 —

За даними ВООЗ, щорічно у світі реєструється близько 1,7 мільярда випадків діареї. А під час відпустки діарею переносить кожний третій відпускник, причому деякі щасливчики - по кілька разів за поїздку.


Щоб волосся було здоровим

— 6 липня 2017 —

Улітку більшість із нас ходить без головних уборів. А тому наше волосся першим приймає на себе сонячні промені, пил, дощ і взагалі все, що виникає в навколишньому середовищі. Щоб не довести волосся “ до ручки”, скористайтеся хоча б найпростішими порадами.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс