Краса та здоров'я

Що чистіше: унітаз або чайний пакетик?

— 4 січня 2018 —

Учені організації Initial Washroom Hygiene визначили, що на чайних пакетиках в офісних міні-кухнях міститься в 17 разів більше мікробів, чим на унітазах.


Захист від морозу: основні правила догляду за шкірою взимку

— 4 січня 2018 —

Ніщо так не псує шкіру, як опалення у квартирі. Із труднощами витримує шкіра не тільки пересушене повітря, але й різкі перепади температур – з холодної вулиці в теплий будинок і назад. Як перетворити «наждачку» на «оксамит»?


Чи шкідливий майонез?

— 28 грудня 2017 —

Салати з майонезом - обов'язковий атрибут новорічних застіль практично в кожному будинку. Але дієтологи критикують майонез за його високу калорійність. Причепливі споживачі стверджують, що він – суцільна хімія. Так чи шкідливий майонез насправді, або це міф?


Що потрібно знати про соки фруктові

— 21 грудня 2017 —

Цукровий діабет II типу може виникнути у людей, які регулярно під час сніданку п'ють фруктові соки. Щоб ризик появи цієї хвороби знизився, фахівці радять замість соку їсти свіжі фрукти.


Як позбутися похмілля

— 21 грудня 2017 —

Багато хто з нас зустрічався, та напевно, ще й не раз зіштовхнеться із проблемою похмільного синдрому (особливо ця тема актуальна напередодні низки новорічних свят). Це не дуже приємна річ, особливо якщо при цьому день завантажений якими-небудь справами, не говорячи вже про роботу.


Серце рятують ходьба, садівництво, робота в будинку

— 14 грудня 2017 —

Будь-яка діяльність і фізична зайнятість людей похилого віку - це краще, чим нічого, говорять дослідники.


Головні правила боротьби із зимовим авітамінозом

— 14 грудня 2017 —

Авітаміноз - постійний супутник міжсезоння та зими. Усі запаси вітамінів і мінералів, які організм ретельно накопичував улітку, висихають, а оперативно заповнити їх не виходить. У результаті ми частіше хворіємо і страждаємо від застудних і вірусних захворювань.


Яка хвороба змусить стати вегетаріанцем

— 30 листопада 2017 —

На думку американських учених, існують такі захворювання, при яких уживання будь-якого виду м'яса несе велику загрозу організму. М'ясо може стати заборонним продуктом для людини із хворобами нирок.


Горіхи знижують ризик серцево-судинних захворювань

— 30 листопада 2017 —

Ризик розвитку хвороб серця або кровоносних судин може бути знижений практично на чверть, якщо з'їдати кілька разів на тиждень по жмені горіхів.


Як запобігти целюліту

— 30 листопада 2017 —

Целюліт - це винятково жіноча проблема. Він пов'язаний з відмінністю в будові жирового підшкірного шару та сполучної тканини у чоловіків і жінок. У прекрасної половини людства жировий шар у деяких зонах (саме там, де виникає целюліт) товстіший, окремі жирові клітини крупніші, а внаслідок більш пухкої сполучної тканини жирові камери виступають назовні, формуючи характерний для целюліта рельєф шкіри - апельсинову кірку. З віком целюліт помітно прогресує, чому чимало сприяє проблема цивілізації - гіподинамія - і неправильне нераціональне харчування.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс