Краса та здоров'я

Якщо вас застала гроза поза домом

— 18 липня 2012 —

10 порад, які допоможуть вам пережити грозу, якщо вона застала вас поза домом.


Антицелюлітний масаж в домашніх умовах

— 11 липня 2012 —

Якщо в один чудовий ранок, підійшовши до дзеркала, ви побачили, що ваша шкіра, раніше схожа на персик, тепер нагадує апельсин, то потрібно терміново вживати заходів, це - целюліт!


Плавання допоможе схуднути

— 11 липня 2012 —

Літо - найкращий час скинути зайву вагу, зміцнити м'язи і суглоби, позбутися целюліту. І для цього є доступний всім метод - плавання!


Як пережити літо в офісі

— 11 липня 2012 —

В Україну прийшла спека. А разом з нею страждання для мешканців мегаполісів. Більшість з них працюють в бетонних задушливих офісних центрах. Працювати треба, а голова чавунна, дихати нічим, погляд не фокусується - це літній офісний синдром. Як з ним поборотися, розповідає сімейний лікар Олеся Донченко.


Як наше тіло розповідає про здоров'я?

— 4 липня 2012 —

Як стан здоров'я позначається на нашій зовнішності? Що можна дізнатися зі стану рук, обличчя, фігури та волосся?


Перелік продуктів небезпечних для чоловіків

— 26 червня 2012 —

Очолили список продуктів, які експерти настійно рекомендують чоловікам виключити зі свого раціону харчування вироби з переробленого м'яса.


Набрякають ноги: що робити

— 26 червня 2012 —

Напружений будень і тісне взуття не найкращим чином позначаються на здоров'ї наших ніг. Частим супутником втоми є набряклість ніг. Для боротьби з таким неприємним симптомом промисловістю випускається велика кількість різних лікарських препаратів. Однак не завжди хочеться ковтати «хімію». У такому випадку можна скористатися народними порадами.


Велика посуха: що краще пити у спеку

— 20 червня 2012 —

Якщо зазвичай організм людини випаровує 2-2,5 л вологи на добу, то у спекотну погоду та при неабияких фізичних навантаженнях «витік» доходить до 4 л. Багато це чи мало?


Як відбілити личко?

— 13 червня 2012 —

Це питання виникає у нас після літніх днів, проведених під яскравим сонечком! Пропонуємо кілька нескладних рецептів і  «швидкої допомоги» для шкіри обличчя. Маски знижують пігментацію шкіри обличчя,  відбілюють шкіру та надають їй тонус і рівний колір.


Звідки береться лупа

— 13 червня 2012 —

Лупою страждає майже 20% населення землі. В основі проблеми - прискорене відновлення клітин шкіри голови і пов'язане із цим процесом відторгнення ороговілих клітин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс