Краса та здоров'я

Топ-9 зимових процедур краси

— 18 грудня 2013 —

Зима - ідеальний час для безлічі салонних процедур, які допоможуть відновитися і підготуватися до весни. Отже, "Жіноче здоров'я" пропонує топ зимових процедур краси.


Новорічний апгрейд: вісім секретів Снігурки

— 18 грудня 2013 —

Наприкінці року минаючого ми на всіх парах поспішаємо розібратися із завалами: закінчити робочі справи, улагодити проблеми на особистому фронті, купити подарунки, виконати генеральне прибирання... Додайте до повсякденної суєти холод, відсутність свіжого повітря, сонячного світла, не занадто рухливий спосіб життя - і ось вам очевидні, але не зовсім приємні результати. Пересушена бліда шкіра, мішки під очима та інші напасті. У наші плани це не входить безперечно: у новорічну ніч ми маємо виглядати на всі сто! Тому оголошуємо операцію з перетворення у Снігурку із цього моменту.


Зміна сезонів: як підготувати організм до холодів

— 11 грудня 2013 —

Різка зміна температур, яку нам доводиться переживати щозими, - завжди стрес для організму навіть для здорових людей. Але є група ризику, по якій перехід від теплої осені до морозної зими б'є особливо відчутно.


Полтавський бішофіт

— 4 грудня 2013 —

Двадцять років тому в надрах Полтавщини був відкритий бішофіт - природний мінерал, що включає хлоридно-магнієвонатрієвий комплекс, йод, бром, залізо та інші елементи.


Поради зі схуднення для ледачих

— 4 грудня 2013 —

Бажання схуднути - це не просто каприз, властивий жінкам. Це абсолютно вірне бажання та прагнення, як для жінок, так і для чоловіків, засноване навіть часто на інстинкті самозбереження. Адже надлишкова вага - це перший дзвіночок, що стан організму незадовільний, що щось у житті людини йде не так, як мало було бути. Зайва вага провокує появу маси інших дискомфортних проблем у тілі людини. Починає страждати серце, погіршується стан судин, одним словом, всі органи починають функціонувати не так, як повинні.


Біоритми: чи можна жити за їхніми законами?

— 27 листопада 2013 —

Усе в нашому організмі підкоряється певному ритму - ритмічно працюють серце, легені, ритмічно стискаються і розслаблюються м'язи. Активність внутрішніх органів теж змінюється протягом доби. Наприклад, уночі пульс сповільнюється, температура тіла знижується. Учені стверджують: якщо знати свої біоритми, то жити  стане легше. Спробуємо?


Фізична активність - ефективний засіб проти депресії

— 20 листопада 2013 —

Це встановили вчені.  Більше того, помірні вправи можуть запобігати епізоди депресії й у довгостроковій перспективі.


Харчуємося за аюрведою

— 20 листопада 2013 —

Що таке аюрведа? Це давньоіндійська методика, яка дозволяє досягти максимального оздоровлення душі й тіла. З санскриту «аюрведа» перекладається як «наука життя». Цікаво, що аюрведу визнала Всесвітня організація охорони здоров'я як найефективнішу систему альтернативної медицини.


Як позбутися мозолів

— 6 листопада 2013 —

.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс