Краса та здоров'я

Світ мій, дзеркальце, скажи...

— 26 грудня 2012 —

Кілька нескладних процедур - і у святковий вечір ви будете й виглядати,  і почувати себе пречудово, - упевнений косметолог Алла Дробишева. Сподіваємося, її нехитрі поради, як підготуватися до вечора, щоб він не зіпсував настрій, не будуть для вас зайвими.


Головний біль терпіти не можна!

— 19 грудня 2012 —

Більше 60% людей періодично зіштовхуються з симптомами порушення мозкового кровообігу, серед яких - і головний біль. До чого може привести не лікування причин головного болю?


Фрукти, які зберігають лікувальну силу взимку

— 12 грудня 2012 —

Зима - це час, коли ми почуваємо себе найменш захищеними. Короткий світловий день, морози та вогкий вітер, атаки вірусних інфекцій змушують організм працювати у підвищеному режимі. Та й літній запас вітамінів уже зменшився, тому нам складніше протистояти холодам, застудам і стресам.


Пієлонефрит: як не запустити та чим лікувати

— 5 грудня 2012 —

Зазвичай всі хронічні захворювання загострюються у міжсезоння: навесні та восени. Як і чим з ними впоратися?


Лазня та сауна за правилами

— 28 листопада 2012 —

Всі тільки і говорять про глобальне потепління. Але, на жаль, морози теж ніхто не скасовував. Підступна зима начебто і не поспішає заявити про себе на повну міць і вдарити двадцятиградусними морозами, але варто повірити, що зима цього року вдалася теплою, майже відразу ж стовпчик термометра не піднімається вище 10-15 градусів морозу.


Пухленький або вже товстий?

— 21 листопада 2012 —

Якщо хтось у вашій родині щосили намагається скинути зайві кілограми, то утриматися від порад, нотацій, а іноді і жартів, буває дуже складно. А що якщо ці зайві кілограми є у вашого ненаглядного чада? Якщо ви розгодували його так, що милі ручки дитяти вже схожі на перетягнену ковбаску, якщо він став причиною глузувань у класі - терміново сідайте разом з ним на дієту і змінюйте спосіб життя. При цьому вам необхідно бути гранично обережними у висловленнях, щоб не травмувати психіку дитини.


Вся правда про захворювання ясен

— 14 листопада 2012 —

Якщо в зубах відсутні дірки та пломби - це не означає, що з ротовою порожниною немає ніяких проблем. Дуже важливо також не допускати захворювання ясен, тому що вони сприяють підвищенню різних ризиків для людського здоров'я. Медики думають, що приблизно у 2/3 всіх дорослих є проблеми з яснами, від яких можна було б захиститися. Зараз ми вам розповімо, як запобігти розвитку даних захворювань.


Три звички, від яких болить голова

— 7 листопада 2012 —

Головний біль не приходить без причини. Часто ми списуємо його появу на погані погодні умови, недосипання, тиск, але насправді іноді хвороби тут ні причому. Часом ми самі провокуємо розвиток мігрені своїми діями. Існують три погані звички, які на перший погляд є нешкідливими, але насправді провокують головний біль.


Для чого потрібний масаж вух

— 7 листопада 2012 —

Вушна раковина - це індикатор здоров'я. На ній знаходиться близько 170 біологічно активних крапок, через які вухо пов'язане з органами та частинами тіла. Досвідчений фахівець за вушними раковинами легко може визначити, який орган у вас болить, і навіть впливати на них за допомогою масажу. Такий масаж можна робити і самостійно, він розслаблює, приводить до поліпшення емоційного та фізичного стану.


Як знизити цукор у крові

— 31 жовтня 2012 —

Якщо цукровим діабетом ви не страждаєте, рівень цукру в крові вас напевно не занадто турбує. Тому ви, імовірно, будете сильно здивовані, дізнавшись, що надмірне вживання солодкостей, здатне підвищити ризик появи серцево-судинних захворювань у всіх людей, навіть у цілком здорових.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс