Краса та здоров'я

Чим корисна й шкідлива молода картопля

— 19 травня 2019 —

На полицях супермаркетів і у торговців на ринках уже починає з’являтися молода картопля. Як вживати цей продукт, щоб він був корисний для організму


Ранні овочі: вітамінна бомба або салат з хімікатів

— 10 травня 2019 —

Яскрава весняна зелень, огірки, редис радують око після холодної зими, а також можуть стати джерелом коштовних для організму вітамінів, мінералів і клітковини.


Альтернатива забороненим під час посту продуктам

— 16 березня 2019 —

Великий піст, який почався у православних 11 березня, відрізняється особливою строгістю в тому, що стосується раціону. Заборонені до вживання м’ясо, молочні продукти, яйця, солодке, алкоголь. У деякі дні при готуванні їжі не можна використовувати олію.


Активоване вугілля в боротьбі із чорними цятками

— 9 березня 2019 —

Чорні цятки плюс чорне активоване вугілля рівно чиста сяюча шкіра. Звучить, як казка, але це справжнісінька реальність. Чудова домашня процедура допоможе й підліткам, і жінкам, і чоловікам вирішити проблему з комедонами й прищами. Робити її потрібно раз у тиждень.


Французька маска із твердим сиром від зморшок

— 18 лютого 2019 —

Виявляється, із простих продуктів, які є у кожної господині на кухні, можна приготувати чудові засоби для боротьби зі зморшками й старінням шкіри. Маска із твердим сиром не тільки допомагає ефективно боротися зі зморшками, але й поліпшує колір обличчя, дає молодий, гарний і здоровий колір шкіри, а також робить шкіру пружною. Використовувати французьку маску від зморшок можна не тільки для обличчя, але й для шиї й області грудей.


Основні заповіді довгого життя

— 9 лютого 2019 —

1. НЕ ОБ’ЇДАЙТЕСЯ! Замість звичних 2500 калорій задовольняйтеся 1500. Тим самим ви влаштуєте розвантаження своїм клітинам і підтримаєте їхню активність. Харчуйтеся врівноважено: їжте не багато, але й не занадто мало.


Як запобігти швидкому старінню шкіри рук

— 4 лютого 2019 —

Часто в зовнішньому вигляді виникає наступний дисонанс: шкіра рук виглядає старше, ніж шкіра обличчя. Чому так відбувається, чи є цьому якесь пояснення? Давайте розберемося в причинах, по яким відбувається саме так.


Холодно? Лазня зігріє й зцілить

— 27 січня 2019 —

Лазня! Яке рідне й тепле слово й для любителів жаркої парної, що й бажають похльостатися віничками, зберегти своє здоров’я й красу, і просто приємно провести час  у компанії друзів.


Які побутові засоби гублять наше здоров’я

— 27 січня 2019 —

Хвороби бувають не тільки від бруду, але й від чистоти. Як не дивно, чим активніше ви наводите блиск у будинку за допомогою всіляких засобів, що чистять, тим вище ймовірність заробити алергію.


Як можна обдурити голод: Перевірені способи приборкати цього страшного «звіра»

— 30 листопада 2018 —

Постійне почуття голоду – нічний кошмар бажаючих позбутися зайвої ваги.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс