Краса та здоров'я

Вітамін B9: Проти стресу й не тільки

— 12 червня 2020 —

Дефіцит вітаміну В9 приводить до ослаблення імунітету, зниженню працездатності й погіршенню психічного стану - розвитку тривожності й навіть депресії.


5 домашніх засобів, які швидко усунуть свербіж після укусу комара

— 29 травня 2020 —

Під час пандемії коронавірусу рекомендується гуляти подалі від інших людей. Найпростіше це зробити у лісопаркових зонах або за містом. І якщо там соціальну дистанцію буде легко витримати, то від комарів не сховаєтесь ніяк.


Цистит не терпить самолікування й алкоголю

— 29 травня 2020 —

Надворі начебто літо, тепло, але переохолодитися можна й у мокрих плавках, і під час прогулянки на катері, та й просто посидівши на кам'яному парапеті набережної. Іншими словами діагноз «цистит» (запалення сечового міхура) улітку ставиться не рідше, чим узимку.


Як не набрати зайву вагу з віком?

— 25 травня 2020 —

Гадаємо, ви помічали, що багато людей з віком починають активно набирати зайві кілограми. І справа може бути зовсім не в тому, що людина стала споживати більше нездорової їжі або її фізична активність знизилася. Причини часто криються у вікових змінах організму.


Як уникнути переїдання на свята

— 20 травня 2020 —

Свята - це ідеальний привід, щоб побалувати себе солодкими стравами. У поєднанні з перебуванням удома - це ідеальний рецепт для пари зайвих кілограмів на стегнах.


Глина – ваш домашній косметолог

— 8 травня 2020 —

Про цілющі властивості глини відомо з давніх-давен. Великі лікарі – Авіценна, Гіппократ, Гален – лікували своїх пацієнтів за допомогою компресів із глини. Основоположники сучасної медицини Боткін, Соколов, Покровський застосовували її для лікування найширшого спектра захворювань: істерії, базедової хвороби, захворювань печінки і шлунково-кишкового тракту, хвороб жовчовивідних шляхів і болю у суглобах, а також серцево-судинних захворювань.


Дефіцит Омега-3 в організмі: 7 важливих симптомів

— 2 травня 2020 —

За даними останніх досліджень, кожний третій житель землі страждає від недоліку Омега-3. А це дуже тривожний дзвіночок, адже дефіцит цієї коштовної речовини згубно впливає на самопочуття й зовнішній вигляд.


Ні кілограмам: як швидко скинути вагу

— 2 травня 2020 —

Ви погладшали недавно й швидко. Що робити, щоб скоріше скинути кілограми, які щойно набрали? Практичні поради «колишніх» допоможуть вам у цьому.


Нестача вітамінів — ознаки, на які слід звернути увагу

— 24 квітня 2020 —

Найчастіше ми відчуваємо загальну слабкість та втому весною та восени, коли не отримуємо достатню кількість корисних елементів та вітамінів. Але як зрозуміти — які ж саме вітамінів бракує.


Виходимо з поста правильно

— 18 квітня 2020 —

Великий піст - велике випробування для організму. Тих, хто його пройшов, попереду чекає ще одне - вихід з посту. Звичайно ж, у Великдень хочеться з'їсти все і побільше: ковбаси, м'ясо, яйця, паски. Але якщо піддатися цим спокусам, можна заробити проблеми зі шлунково-кишковим трактом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс