Краса та здоров'я

Йодна сітка: цілющі властивості простих ліній

— 10 травня 2017 —

Можна нарахувати не менше двадцяти різних захворювань, при яких полегшити стан людини можна шляхом накладення йодної сітки. Малюсінька склянка з йодом звичайно є в кожній домашній аптечці – адже ніхто в повсякденному житті не застрахований від ран і порізів, що вимагають оперативної антисептичної обробки. Ще в XIX столітті лікарі виявили, що при контакті зі шкірою йодний розчин здатний діяти і як потужний протизапальний засіб.


Буряковий сік продовжує молодість мозку

— 3 травня 2017 —

Дослідники з Університету Уейк Форест виявили, що вживання бурякового соку перед виконанням фізичних вправ позитивно впливає на певні області мозку. 


Правильне харчування допоможе впоратися з анемією

— 3 травня 2017 —

Анемія приводить до хронічної утоми, млявості й апатії, але з нею можна впоратися за допомогою правильного харчування.


Як розпізнати синдром хронічної утоми

— 28 квітня 2017 —

Сучасне насичене життя дуже часто заганяє людину в кут. Швидкий темп, постійні стреси, вірусні інфекції, їх лікування, утома та головний біль - усе це згодом зношує імунну систему, і організм починає давати збої. Людина постійно скаржиться на занепад сил, почуває сонливість, навіть відпочинок, тривалістю пару днів, не допомагає. І згодом починає проявлятися синдром хронічної утоми (СХУ).


Ховаємося від сонця: як розпізнати небезпечну родимку?

— 20 квітня 2017 —

Навіть найневинніші на перший погляд родимки можуть приховувати в собі реальну загрозу здоров'ю. Дізнайтеся, у яких випадках новоутворення краще видаляти, а також як розпізнати небезпечну родимку.


10 правил виходу з посту

— 12 квітня 2017 —

Великий великодній піст найдовший і найсуворіший з усіх православних постів, тому й вихід з нього є стресом для організму. Найголовніше правило, яке варто пам'ятати, - не починайте їсти м'ясну їжу у великій кількості, пам'ятайте, поступово ви спробуєте всі приготовлені святкові частування.


Щоб волосся було здоровим і гарним

— 6 квітня 2017 —

З приходом весни з'явилося багато проблем і зі здоров'ям, і з волоссям. Адже часто дивлячись на себе в дзеркало ми помічаємо, що волосся стало досить тьмяним й ослабленим. А якщо воно випадає і січеться, то слід подумати, що могло до цього привести.


Що з'їсти на сніданок

— 30 березня 2017 —

Перше правило здорового енергетичного сніданку - їжа має бути гарячою. 


Дієтологи розповіли, чи можна вечеряти після шостої години вечора

— 30 березня 2017 —

Поступово міф про те, що їсти після шостої категорично не рекомендується, іде з нашого побуту. Тепер дієтологи говорять про те, що їсти необхідно за чотири години до сну. 


Виразка шлунка або 12-палої кишки: як відрізнити за симптомами?

— 30 березня 2017 —

Хвороби ШКТ посідають перші місця серед найпоширеніших захворювань сучасних городян. Провиною тому - стреси, нерегулярне харчування, неповноцінний раціон, а також любов до «сміттєвої» їжі. Виразки шлунка і 12-палої кишки стоять за поширеністю відразу після гастриту. Обидві хвороби не дадуть себе пропустити - кожна заподіює болісний біль, терпіти який чи навряд вдасться. Як відрізнити їх одну від одної, якщо симптоми у виразок однакові?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс