Краса та здоров'я

Якими продуктами можна підвищити рівень вітаміну D взимку

— 21 січня 2021 —

Якщо людина відчуває різкий біль у суглобах, сильний зубний біль, з'явилася слабкість у м'язах або рясне випадання волосся, причиною всіх цих проблем зі здоров'ям може бути відсутність одного важливого елемента для життєзабезпечення організму.


Щоб почуватися чудово

— 28 грудня 2020 —

Кілька нескладних процедур - і у святковий вечір ви матимете чудовий вигляд і почуватиметеся чудово. Сподіваємося, ці нескладні поради, як підготуватися до вечірки, щоб не зіпсувати собі настрій, не будуть для вас зайвими.


Новорічна аптечка. Які ліки слід купити додому перед святом?

— 26 грудня 2020 —

Домашня аптечка - те, що є у кожної людини. Адже в ній зберігається базовий мінімум препаратів, які дозволять упоратися з болем, що раптово виникнув, температурою, що підвищується, й навіть з невралгією, якщо говорити про розігріваючі мазі. Але на Новий рік потрібно особливо ретельно підійти до підбору препаратів, адже у свята ризик НП може суттєво підвищитися: активне приготування їжі, феєрверки, переїдання й, чого вже там гріха таїти, надлишок алкоголю можуть суттєво підпортити здоров’я.


Ці три пряні трави допоможуть знизити тиск

— 11 грудня 2020 —

Високий кров’яний тиск, також званий гіпертонією, зустрічається майже у половини дорослого населення. Це найбільш поширений запобіжний фактор ризику серцевих захворювань.


Лимон у косметиці

— 6 грудня 2020 —

Крім того, що лимон має чудові вітамінні властивості та смакові якості, він широко використовується з косметичною метою, оскільки добре відбілює шкіру, допомагає позбавитися від пігментних плям і веснянок, пом’якшує загрубілу шкіру, сприяє розгладженню зморшок, надає волоссю блиск


Чому під час тренування людина часто позіхає?

— 28 листопада 2020 —

При виконанні фізичних вправ людина може почати постійно позіхати. Чому це відбувається, і чи небезпечно це для організму?


Вітамін B3 захищає шкіру від небезпечного захворювання

— 28 листопада 2020 —

Італійські дослідники звернули увагу на здатність вітаміну В3 (нікотинова кислота) захищати клітини шкіри від дії ультрафіолету, який є основним фактором ризику немеланомного раку шкіри.


Захисник від застуди. 7 простих продуктів, багатих цинком

— 27 листопада 2020 —

Ми всі знаємо про користь таких мікроелементів, як магній, кальцій, калій, йод, залізо. А от цинк, здавалося б, зовсім непомітний і тому не занадто потрібний мікроелемент. А тим часом вміст цинку дуже важливий для нашого організму, особливо в осінньо-зимовий період, тому що цей мікроелемент допомагає засвоюватися вітамінам і підтримує імунітет.


Холодний симптом. Про що розкажуть крижані руки?

— 21 листопада 2020 —

Будь-які відхилення від норми насторожують і лякають, але нерідко люди вчаться жити й співіснувати з тим, що начебто б не доставляє їм відчутного дискомфорту. Такою патологією, наприклад, є постійно холодні руки.


Якщо ви під вечір не відчуваєте ніг від втоми

— 31 жовтня 2020 —

Що ж робити? Ось декілька порад.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс