Краса та здоров'я

Харчуємося за сезоном

— 23 травня 2018 —

За вікном - останній місяць весни. І незважаючи на весняний настрій і теплі дні, якими обдарувала нас травнева погода, її мінливість і нестійкість все-таки залишається. Саме в травні температура повітря може підніматися до 25°C і вище (як цього року) або опускатися до 1-2°C. Такі перепади, а також ослаблений після зими імунітет, частенько приводять до застуд і погіршення самопочуття.


Правило 20-20-20 допоможе впоратися із синдромом комп'ютерного зору

— 17 травня 2018 —

У більшості людей, які проводять тривалий час, дивлячись на екран комп'ютера, телефону або планшета, може виникнути напруга очей. Фахівці рекомендують використовувати правило 20-20-20, яке здатне запобігти цій проблемі.


Весна - час змін! Поради фахівців

— 16 травня 2018 —

Прийшла весна з теплом і світлом, то чим же зустріти цей час? Розвивайтеся, творіть нову реальність, пізнавайте світ! Ось які прості й ефективні поради дають фахівці з соціології та домоведення.


Що не можна класти в тарілку перед сном

— 10 травня 2018 —

На думку фахівців, є ряд продуктів, які не можна вживати перед сном, оскільки вони порушують здоровий нічний відпочинок.


Щоб ранок був добрим: 9 способів прокинутися щасливим

— 2 травня 2018 —

Ранок - найресурсніший час. Від того, як ми починаємо його, залежить, як пройде весь день. А із днів і складається все наше життя.


Незамінний кальцій

— 26 квітня 2018 —

Більшість мікроелементів є незамінними і хоч у мікродозах, але потрібні людському організму щодня. Так, кальцій необхідний для побудови кісток і росту зубів, а також використовується в процесі зсідання крові, нервової регуляції, формування імунітету та ін.


Як не переїсти на пікніку: 13 порад від дієтологів

— 26 квітня 2018 —

Аматорам шашликів на свіжому повітрі складно тримати себе в руках, особливо після довгої зимової перерви. Відпочивайте з розумом і тоді вихідні пройдуть легко й радісно!


Навіщо ми солимо їжу

— 19 квітня 2018 —

З тих пір як люди вперше посолили їжу, пройшло близько 10 тисяч років. За цей час змінилося багато чого: і навколишній світ, і саме людство, одне залишилося незмінним - звичка солити їжу. Навіщо ж ми це робимо?

 


Як правильно пити воду: поради гастроентеролога

— 17 квітня 2018 —

Японський гастроентеролог і хірург Хіромі Шинья, автор декількох бестселерів про здоров’я людини, певен, що ті, хто п’ють мало води, хворіють частіше. Навчіться пити багато чистої води - це краще, що ви можете зробити для свого здоров’я!


Експерти назвали найкращу для здоров'я їжу

— 4 квітня 2018 —

Селянська їжа часів епохи вікторіанства, у якій багато свіжих овочів, фруктів, картоплі, риби і небагато м'яса, найкраще підходить для збереження здоров'я сучасної людини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...