Краса та здоров'я

Схуднути без дієт

— 21 липня 2016 —

Звучить, звичайно,  оптимістично. Але, проте, можливо ці поради допоможуть вам якщо не скинути вагу, то хоча б не набирати її більше.


Маски з куркуми

— 14 липня 2016 —

Напевно багато жінок знають, що куркума - це особливий вид спеції, що широко застосовується  в кулінарії і має очевидний ефект у косметичних процедурах.


Які напої краще пити в спекотний день

— 6 липня 2016 —

Як відомо, у спеку потрібно пити більше рідини. Але смисл угамування спраги полягає не в тім, щоб пити величезну кількість прохолодної рідини, а у відновленні сил і поповненні організму живильними речовинами.


Як урятуватися від спеки: хитрості, про які ви не знали

— 6 липня 2016 —

До нас прийшла спека, і багатьом це подобається. Але як допомогти тим, кому некомфортно в пекучий день?


Спати два рази на день корисно для здоров'я

— 30 червня 2016 —

Група вчених зі США й Нової Зеландії з'ясували, що люди мають спати два рази на день для зміцнення свого здоров'я.


П'ять плюсів морозива в спеку

— 30 червня 2016 —

Найголовніше, щоб ці корисні ласощі були зроблені з незбираного молока і без додавання рослинних жирів. Чим так добре смачні ласощі літнім днем, розповіли експерти-дієтологи.


10 ненудних способів зберегти пам'ять молодою

— 23 червня 2016 —

Отут пам'ятаю, а отут не пам'ятаю... Думайте про мозок як про м'яз, який потрібно качати, і тоді ваша пам'ять скаже вам "спасибі".


Турбота про здоров'я: розвантажувальні дні

— 16 червня 2016 —

Про користь розвантажувальних днів просто необхідно знати всім, щоб піклуватися про своє здоров'я або спробувати врятувати те, що ще залишилося. Погодьтеся, що замислитися про це й реалізувати свій порив простіше влітку, чим у будь-який інший сезон. Багато хто помиляється, якщо думає, що така профілактична міра, як розвантаження, відразу позбавить зайвих кілограмів. Розвантажувальні дні дійсно сприяють схудненню, але тільки при дотриманні дієти або правильного раціону харчування.


Відмінна альтернатива ранкової фіззарядки

— 8 червня 2016 —

Вранці, прокидаючись, людина розслаблена, перебуває в солодкій знемозі. Але треба вставати, новий день вимагає активності... Зазвичай після сну тіло затерпле, але кожний знає, що поступово розходиться, сонливість, розслабленість пройдуть самі собою.


Як позбутися тріщин на п'ятах

— 6 червня 2016 —

Тріщини на п'ятах, звичайно ж,  самі по собі доставляють масу незручностей, украй хворобливі і не тільки. Адже найбільша небезпека в тому, що ці місця позбавлені будь-якого захисту, через тріщини може проникнути будь-яка інфекція.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс