Краса та здоров'я

Які овочі не варто вживати у сирому вигляді

— 8 листопада 2019 —

Овочі мають прекрасний смак у будь-якому вигляді. Ми можемо їх вживати, не обробляючи термічно, або ж смажити, тушкувати, варити і запікати. Однак існують овочі, які не рекомендують їсти сирими, інакше можна заробити серйозні проблеми зі здоров’ям. Ми підготували список продуктів, які необхідно готувати.


Домашні рецепти краси

— 3 листопада 2019 —

Незважаючи на досягнення пластичної хірургії, не всі жінки палають бажанням лягати під ніж, тим більше далеко не всі можуть знайти необхідну суму на таку косметологію. Але якщо навчитися регулярно та правильно доглядати за собою, то не буде необхідності вдаватися до радикальних заходів. Тому поговоримо про засоби догляду, які можна приготувати та використовувати вдома.


Оксамитові ручки? А чому б і ні!

— 3 листопада 2019 —

Почнемо з головного. Будь-яку домашню роботу старайтеся робити в рукавичках. Адже на прилавках магазинів є гумові - настільки тонкі і міцні, що в них можна навіть готувати їжу, а ось чищенням і обробкою оселедця краще  займатися в одноразових. Вони дозволяють відчувати  всі кісточки і їх не жаль викинути.


Якщо ви у стані стресу

— 26 жовтня 2019 —

Про спиртні напої, як і про каву, на цей час краще забути. Хоча, якщо чашка кави допомагає вам зосередитися і ви відчуваєте, що без цієї «підзарядки» просто не зможете, не відмовляйтеся від неї. Тільки не забувайте, що кофеїн, який міститься в чаї, каві, колах, гарячому шоколаді і так званих енергетичних напоях, збільшує кількість адреналіну, що виробляється організмом, і якщо ними користуватися постійно, можете опинитися на межі нервового зриву.


Правила догляду за шкірою восени

— 26 жовтня 2019 —

З початком опалювального сезону багато представниць слабкої статі починають штурмувати косметичні магазини в надії знайти чудо-засіб, який захистить їхню шкіру від негативного впливу холоду на вулицях і сухого повітря в приміщеннях. Лікарі дерматологи й косметологи упевнені, що запастися вартує не тільки чарівними баночками й тюбиками. У холодну пору року заради краси обличчя й тіла доведеться дотримувати декілька нескладних, але важливих правил.


Бажаєте скинути вагу, їжте багато горіхів

— 19 жовтня 2019 —

Згідно з новими дослідженнями вчених з Гарвардського університету і Гарвардської медичної школи, горіхи можуть стати ключем до підтримання стрункості. За словами науковців, вживання великої їх кількості уповільнює збільшення ваги і знижує ризик ожиріння.


Мушки перед очима

— 19 жовтня 2019 —

Мушки перед очима можуть говорити про проблеми з…очима. А може, справа не в них?


Аеробіка загальмує хворобу Альцгеймера

— 11 жовтня 2019 —

Дослідження, проведені в UT Southwestern, показали, що у людей із накопиченням бета-амілоїду в мозку - відмінною рисою хвороби Альцгеймера - спостерігається уповільнення дегенерації в області мозку, що має вирішальне значення для пам’яті, якщо вони регулярно тренуються протягом одного року.


Вітамінні маски

— 6 жовтня 2019 —

Гріх не скористатися багатством овочів і фруктів для приготування косметичних масок - вітамінних, освіжаючих...


Глаукома, катаракта, далекозорість. Які хвороби очей загрожують після 40 років

— 26 вересня 2019 —

Офтальмологи говорять, що проблеми із зором з’являються з роками. І це потрібно прийняти. Але все-таки існують способи зберегти здоров’я очей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс