Краса та здоров'я

5 міфів про засмагу, які вам можуть лише нашкодити

— 8 серпня 2021 —

Чому «згоріти» на сонці – це завжди шкідливо?


Обід за розкладом: щоб не товстіти, треба їсти в «правильний» час

— 1 серпня 2021 —

Як позбавити людство від зайвої ваги? Схоже, учені знають відповідь. Виявляється, не треба голодувати...


Унікальна вправа для гармонічного тіла!

— 19 липня 2021 —

Колись забута вправа човник знову набирає популярність серед спортсменів всіляких дисциплін. Вправа достатньо проста в техніці, не вимагає додаткового інвентарю або спеціальної підготовки. Секрет човника в тому, що ця вправа дозволяє задіяти одночасно м’язи спини й пресу.


Скільки та яких ягід можна з'їсти на день. Поради нутріциолога

— 11 липня 2021 —

Літо радує широким асортиментом ягід. Триває сезон сезон полуниці, вишні, черешні, смородини, порічки, чорниці, малини, незабаром достигне ожина та аґрус.


5 секретів вмивання від французьких жінок

— 8 липня 2021 —

Одна з найвідоміших француженок Коко Шанель говорила, що обличчя у 20 років дане природою, а яким воно буде далі, залежить від жінки. Француженки досі дотримуються цього правила і навіть виробили цілу систему по догляду за шкірою, щоб зберегти молодість на десятиліття.


Вітаміни краси: 11 обов’язкових добавок для кожної жінки

— 27 червня 2021 —

Часто нам доводиться приховувати недосконалості шкіри під макіяжем, а тьмяність і ламкість волосся – під косметичними оліями. Ми грішимо на вітамінні креми й маски, які не дають належного ефекту, забуваючи, що красу потрібно підтримувати й зсередини.


Загадкові «вісімки». П’ять міфів про зуби мудрості

— 24 червня 2021 —

Практично всі чули й знають про так звані «вісімки». Це зуби мудрості, які обкутані величезною кількістю страхів і сумнівів у людей. Так, наприклад, традиційно вважається, що їх потрібно видаляти, навіть якщо не болять. Також існує думка, що якщо зуб мудрості руйнується, то болить він сильніше, чим його сусіди.


5 продуктів, які важливо їсти влітку! Як їх смачно приготувати

— 13 червня 2021 —

Настало довгоочікуване літо. Але не варто забувати про головне, а саме - про здоров’я й вітаміни, яких нам так не вистачало взимку й навесні. Зараз саме час надолужити втрачене й почати запасатися корисними мікроелементами на майбутнє. Тому розповімо про найбільш важливі й смачні сезонні продукти, які обов’язково повинні ввійти в основу раціону на найближчі місяці.


Чотири причини полюбити їзду на велосипеді

— 23 травня 2021 —

Щоб бути у формі і здоровим, потрібно бути фізично активним. Регулярна фізична активність може допомогти захистити вас від серйозних захворювань, як-от ожиріння, хвороби серця, рак, психічні захворювання, діабет і артрит. Регулярна їзда на велосипеді — один із найкращих способів знизити ризик проблем зі здоров'ям, пов'язаних із малорухливим способом життя.


Що буде якщо з’їсти цвіль на хлібі?

— 14 травня 2021 —

Строк зберігання хліба, випеченого за ДСТУ, обмежений трьома днями. Після цього на дріжджовій випічці може з’явиться цвіль. Звичайно, на розвиток грибка також впливають умови зберігання продукції й вологість у приміщенні, але найчастіше рання поява цвілевих плям пов’язана з неякісними продуктами. Адже для швидкого розвитку цвілі необхідна наявність великої кількості спор грибка. Найчастіше проблема з’являється при використанні прострочених продуктів для випічки хліба або недостатньому випіканні буханців.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс