Краса та здоров'я

Як правильно обробляти фрукти і овочі, куплені на ринку?

— 24 липня 2020 —

Здоров’я людини залежить не тільки від правильного способу життя, а й від дотримання норм особистої гігієни, що стало особливо важливим у період пандемії коронавірусу.


Джерело здоров’я та краси

— 24 липня 2020 —

Найкориснішим та найуніверсальнішим продуктом для жінки визнано сир! Виявляється, що він є не тільки дієтичною їжею, а й ліками, маскою для обличчя і ще багато чим.


4 способи, щоб улітку ноги не пахли потом

— 24 липня 2020 —

Улітку майже всі люди страждають від рясного потовиділення. Але для багатьох справжньою проблемою можуть стати спітнілі ноги, особливо коли вони починають видавати неприємні запахи.


Простий продукт для судин, схуднення й профілактики раку

— 24 липня 2020 —

Корисні речовини, що входять до складу цієї крупи, допомагають зміцненню стінок наших судин, сприяють схудненню й оздоровленню всього організму. А останні дослідження показують, що вона сприяє профілактиці раку.


9 простих домашніх масок для обличчя

— 18 липня 2020 —

Інгредієнти для цих ефективних засобів знайдуться практично на кожній кухні.


Догляд за волоссям влітку

— 4 липня 2020 —

Піклуватися про волосся влітку простіше, адже не завжди потрібно додатково сушити феном. Однак необхідно захистити його від сонячних променів. Всілякі капелюшки, панами, шарфики і косинки з найтонших матеріалів і прикрасять вашу голову, і допоможуть волоссю пережити спекотний день. Звичайно ж, коли ще, як не влітку, показати красу свого волосся. Отже знайдіть час і можливість зробити волоссю приємно, наприклад, маски, які його і зміцнять, і додадуть блиску, і прискорять ріст.


Дешеві, але цілющі диво-продукти на сніданок

— 4 липня 2020 —

Ранній смерті можна запобігти, харчуючись здоровою і збалансованою їжею, виконуючи регулярні фізичні вправи. При цьому допоможе збільшити тривалість життя дієта для схуднення, в якій завжди присутній один воістину цілющий продукт - йогурт.


Як прибрати мішки під очима?

— 2 липня 2020 —

Мішки під очима можуть виникати з різних причин: це може бути набряк повік у зв’язку зі скупченням в організмі надмірної кількості води. Нерідко поява «мішків» під очима пов’язана з недосипанням, перевтомою, пригніченим станом, віковими змінами, захворюваннями нирок, серця, шлунка, гінекологічними та іншими захворюваннями.


Ідеальна вправа для стрункості. Чи існує вона?

— 25 червня 2020 —

Струнке тіло, гарна постава – мрія кожної жінки. А ще легка хода, гнучкість і спритність, і найголовніше – здоров’я. Усе це взаємозалежне, але без зусиль дається тільки замолоду. Потім потрібно працювати над собою. Чи існує вправа, котру можна вважати ідеальною для стрункої фігури?


Як визначти оптимальну вагу: формула індексу маси тіла

— 14 червня 2020 —

Індекс маси тіла допоможе зрозуміти, чи відповідає ваш зріст вазі, і наскільки це співвідношення близько до норми. Знаючи формулу індексу маси тіла, можна розрахувати його показник і зрозуміти, чи не загрожує нічого вашому здоров’ю.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс