Краса та здоров'я

Як позбутися зморшок в області шиї: п'ять натуральних засобів

— 29 червня 2017 —

У вас з'явилися зморшки в області шиї? Можливо, ці ознаки старіння поки не особливо вас турбують. Якщо ж ви бачите помітні зміни, то спробуйте кілька засобів, які рекомендуються в цій статті.


Кращі продукти для відновлення печінки

— 21 червня 2017 —

Незважаючи на те, що за переварювання жирів відповідає шлунок, не варто забувати, що це делікатне і складне завдання адекватно виконується тільки при нормальному функціонуванні печінки й жовчного міхура. Це пов'язане з виробленням жовчі, передає Хроніка.інфо.


Здоровий кишечник: основні правила для збереження здоров'я

— 15 червня 2017 —

Кишечник – багатометровий орган, він настільки складний, що має навіть свою нервову систему. У товстому кишечнику, наприклад, налічується 12 сфінктерів і  кожний з них повинен відкриватися й закриватися у свій час, за спецсигналом. Найменший збій - починаються здуття, запор або, навпаки, понос, хворобливі кишкові кольки. Тому для нормального травлення нервова система кишечнику має працювати, як годинник. Звичайно, багато в чому її діяльність залежить від центральної нервової системи і, зокрема, від головного мозку. Психотерапевти знають, що запор, наприклад, є одним із симптомів клінічної депресії.


Огірки їмо в будь-який час

— 8 червня 2017 —

Здавалося б, ну якими лікарськими властивостями може володіти огірок? Адже в ньому одна вода - 95%. Але зате в 5-6%, що залишилися, міститься 2% цукру (глюкоза і фруктоза, крохмаль), 1,5% білка, 0,75% клітковини, ароматичні речовини. А також вітамін В2, В1, вітамін С, йоду більше, чим в інших овочевих культурах. Однак помічено, що дрібні плоди містять більше аскорбінової кислоти, а зі збільшенням їх розміру вміст її знижується. В огірках містяться каротин, хлорофіл, фолієва та інші кислоти. В огірках є калій, фосфор, кальцій, магній, натрії, залізо, кремній, хлор, алюміній, марганець, нікель, мідь, цинк, свинець, хром, срібло, титан, кобальт, цирконій та інші речовини.


Учені розвіяли міфи про мікрохвильовки

— 31 травня 2017 —

Мікрохвильові печі оточені десятками міфів. Багато які з них говорять, що мікрохвильовка надзвичайно небезпечна для людини. Хтось вважає, що вона просто робить продукти "порожніми", позбавляючи ті всіх живильних речовин. Це є далеким від дійсності.


Як боротися з розладами пам'яті

— 31 травня 2017 —

Люди з'являються на світ з унікальною здатністю: запам'ятовувати. До 25 років пам'ять розвивається, потім, якщо людина здорова, залишається незмінною, а потім погіршується в силу природніх процесів старіння. Але наскільки вони природні?


Кішки здатні захистити від хвороб

— 24 травня 2017 —

Кішки - справжні цілителі. Про це говорить цілий ряд досліджень. Приміром, Мельбурнський університет з'ясував: зйомка і перегляд світлин з котами рятують від депресії, неврозів і соціофобії. 


Досить неприємна проблема

— 24 травня 2017 —

Доглядаючи за шкірою тіла, ми, на жаль, не приділяємо достатної уваги ступням. А наші п'яти вимагають уваги особливо часто, але зазвичай одержують її менше, чим варто було б. Зате потім з'являються «неприємності», на кшталт зроговіння шкіри, тріщин і грибка. А чи варто до цього доводити? Але ж краще «зайнятися п'ятами» заздалегідь, і не допускати їхнього пересихання та появи тріщин. Адже це не тільки косметична проблема, що псує зовнішній вигляд і настрій. Це заважає спокійно носити відкрите взуття влітку, змушує почувати себе ніяково - п'яти увесь час доводиться ховати. Жінок це хвилює частіше - чоловікам легко сховати проблему під шкарпетками.


Хвороби жовчного міхура: коли необхідна допомога лікаря

— 16 травня 2017 —

Жовчний міхур - це порожній орган, у якому накопичується і концентрується жовч, вироблювана печінкою. З жовчного міхура жовч періодично надходить у дванадцятипалу кишку через міхурову і загальну жовчні протоки.


Офтальмологи заборонили часто носити сонячні окуляри з кольоровими лінзами

— 10 травня 2017 —

Наближається літо. Сьогодні у багатьох є сонцезахисні окуляри із зеленими, червоними, жовтогарячими, рожевими або синіми лінзами. Офтальмологи говорять: такі окуляри можна надягати не частіше декількох разів на місяць. Якщо ж носити їх регулярно, можна зіткнутися з негативними наслідками.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс