Краса та здоров'я

Шість ситуацій, у яких потрібно налягати на сіль

— 11 квітня 2020 —

Ми звикли до безперечної істини про те, що занадто багато солі в організмі — це не занадто добре для здоров’я. Саме тому щоразу, коли хочеться солоного, внутрішній голос говорить, що слід знати міру, бути обережним і не дозволяти собі ласувати улюбленою солоною рибою або домашніми консервами занадто часто. Але насправді існує чимало ситуацій, коли фахівці говорять, що споживання солі потрібно в рази збільшити.


Растительная диета полезна для сердца

— 3 квітня 2020 —

Растительные диеты становятся все более популярными во многих регионах мира, но польза для здоровья от такого режима питания в значительной степени зависит от употребляемых продуктов.


Як зміцнити імунну систему під час небезпечної інфекції

— 3 квітня 2020 —

Оскільки штам коронавіруса Covid-19 продовжує поширюватися по всьому світу, люди застосовують різні заходи, щоб захистити себе зміцненням імунної системи, і тим самим полегшити боротьбу із вірусом.


Правильний догляд за шкірою навесні

— 27 березня 2020 —

Шкіра вимагає регулярного догляду протягом усього року. Кожен сезон доводиться корегувати саму систему, ретельно підбираючи процедури та засоби для догляду. Зміна пори року завжди негативно впливає на стан шкіри і весна не виняток. Адже перепад температур, вологість, та й активне сонце можуть загострити існуючі проблеми або ж спровокувати такі негативні прояви як надмірна сухість, лущення і тьмяність.


Чи можна їсти лавровий лист

— 27 березня 2020 —

Лавровий лист - це звичайна приправа, яку кухарі часто використовують при приготуванні супів, тушкованих страв або тушкованого м’яса.


Ванни для схуднення: ефективні рецепти

— 20 березня 2020 —

Корисні властивості лікувальних ванн були відомі ще в Прадавній Індії, півтори тисячі років тому. Гаряча вода не тільки захищає й очищує шкірні покриви, вона сприяє гнучкості й еластичності епідермісу, підтримує постійну температуру тіла, усмоктує корисні мікроелементи й видаляє шкідливі речовини.


Омолоджуємо обличчя за допомогою звичайної солі

— 12 березня 2020 —

Простим і ефективним засобом догляду за зрілою шкірою може стати звичайна поварена сіль, яка є на кожній кухні. Косметичні рецепти на її основі розгладжують дрібні зморшки, очищають пори від забруднень, повертаючи свіжість і здоровий тон. Соляні маски насичують епідерміс мінеральними з’єднаннями, підвищують пружність.


Як поєднати необхідне з приємним?

— 6 березня 2020 —

8 Березня - улюблене свято багатьох, тому що пов’язане з весною, жінками, квітами. А що може бути краще? Його чекають, до нього готуються і чоловіки, і сини, і дідусі.


Алое вера допоможе схуднути

— 6 березня 2020 —

Алое вера може допомогти схуднути з двох причин. Підвищує рівень обміну речовин. Алое вера розганяє ваш метаболізм, збільшуючи кількість калорій, які спалюються протягом дня, щоб сприяти втраті ваги.


Три страви для здоров’я серця

— 6 березня 2020 —

Хвороби серця є основною причиною смерті в усьому світі. Дієтологи вважають, що вживання деяких продуктів можуть виправити статистику в кращий бік.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс