Краса та здоров'я

Овочева дієта

— 29 серпня 2012 —

Якщо ви нарешті зважилися розпрощатися із зайвими кілограмами, то в цьому допоможуть овочі. Пропонуємо вам кілька дієт.


Вчені виявили зв'язок між групою крові та схильністю до серцевих хвороб

— 29 серпня 2012 —

Американські вчені встановили, що люди із другою, третьою та четвертою групою крові мають більший ризик отримати серцево-судинне захворювання у порівнянні з власниками крові першої групи.


Десять причин для холодного душу

— 15 серпня 2012 —

Коли ви останній раз стояли під струменями холодної води? Напевно, це був дощ, що невчасно почався, або вам відключили гарячу воду, і подітися вам було нікуди. Цивілізація подарувала нам комфорт, а з ним і безліч захворювань, які виникають внаслідок неправильного способу життя. Зокрема, наше тіло відучилося від холоду, і ми раз у раз прагнемо всіляко зігрітися. А даремно, адже холодна вода - це ключ до здоров'я та бадьорості, що до того ж і абсолютно безкоштовний.


Вживання алкоголю: міфи та реальність

— 8 серпня 2012 —

Реклама насаджує позитив щодо вживання спиртних напоїв і вкрай рідко говорить про зворотній бік цієї небезпечної „медалі". Тому важливо розвінчувати міфи - порочні уявлення про алкоголь і алкоголізм, які культивуються в суспільстві під впливом засобів масової інформації. Про найпоширеніші з них розповідає нарколог Микола Мироненко.


Як прискорити обмін речовин

— 1 серпня 2012 —

Хто може задатися питанням про те, як прискорити обмін речовин? Швидше за все, люди, які хочуть позбутися від зайвих кілограмів. Дійсно, найчастіше проблема з вагою може бути обумовлена саме вповільненим метаболізмом. У цьому випадку сподіватися на суворі дієти не варто - вони можуть привести до того, що обмін речовин зовсім порушиться! Що може бути гірше: будь-який, навіть найбільш дієтичний продукт, відразу відкладається в жир! А от прискорення обміну речовин у будь-якому разі не зашкодить навіть струнким людям. Тим більше, що для того, щоб зробити це, не потрібно прикладати нелюдських зусиль! Доказом тому служить інформація, наведена нижче.


Кавунове лікування

— 25 липня 2012 —

Сезон зелених смугастих ягід з рожевою соковитою м'якоттю всередині в самому розпалі. А це значить, що самий час спробувати підлікувати свій організм за допомогою баштанних. Від чого ж може вилікувати вас ця ягода? Кому вона протипоказана? Про все це в нашій статті.


Чи варто підсмажувати овочі, перш ніж покласти їх у суп?

— 18 липня 2012 —

Звичайно ж, вартує. Якщо овочі скласти в бульйон сирими, то при варінні вони втратять ефірні олії, і страви будуть не настільки смачними й ароматними. При пасеруванні ж (короткочасному тушкуванні) ефірні олії, що містяться в овочах, “перекочують” у жир і не випаруються.


Кавовий скраб

— 18 липня 2012 —

Ви любите каву? У справжніх любителів кави за день збирається багато кавовій гущі, з якої можна зробити відмінний скраб.


Як позбутися від неприємного запаху ніг

— 18 липня 2012 —

Якщо проходять повз вас люди здригаються і прискорюють крок. Якщо собака одного навіть не поривається жувати ваші черевики. Якщо ваша дружина подала на розлучення і не пояснила причину. Якщо вечорами запах у вашій квартирі нагадує запах спортивної роздягальні (причому як після багатогодинного тренування), то чи не час прийняти термінові заходи щодо порятунку від неприємного запаху ніг?


Не пийте солодкі напої!

— 18 липня 2012 —

Напої, що містять штучні підсолоджувачі, фруктозу, а також солодкі спиртні напої провокують зміни мікрофлори кишечника. В результаті порушується обмін речовин, відбувається збій в сигналізації про насичення і, як наслідок, людина набирає зайву вагу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс