Краса та здоров'я

Час гастритів. Як захистити шлунок восени

— 27 вересня 2018 —

Восени особливо часто трапляються загострення шлунково-кишкових захворювань. Як від них застрахуватися? Допоможуть розібратися консультації лікарів-гастроентерологів.


Корисні властивості деяких видів м'яса

— 20 вересня 2018 —

Корисні властивості деяких видів м'яса.


Чи варто відмовлятися від м'яса… У жодному разі. Поради дієтологів

— 20 вересня 2018 —

Дослідження канадських учених спростовує твердження про шкоду м'яса для здоров'я людини. На думку фахівців, збалансована дієта має виключати цукор і хліб, але ніяк не м'ясо.


Згідно з рекомендаціями ВООЗ: основний раціон школяра

— 13 вересня 2018 —

Харчування школярів має бути збалансованим, основою раціону школяра повинні бути овочі і бобові. Про це повідомляється на сторінці Міністерства охорони здоров'я України в Facebook.


Які свійські тварини корисні для здоров'я?

— 13 вересня 2018 —

Свійські тварини здатні принести користь нашому здоров'ю. На думку деяких фахівців, спілкування з вихованцями благотворно впливає як на фізичне, так і на емоційне здоров'я людини.


Як перебороти утому? Усі проблеми - від нервів

— 6 вересня 2018 —

Чим ви сьогодні займалися? Пробігли 10 км? Залізли на гору? Перелопатили купу літератури? - Ні? Тоді чому ж ви так утомилися?


Сім головних рятівних властивостей меду

— 29 серпня 2018 —

Його називають еліксиром життя. Він є символом здоров'я, родючості, благополуччя та краси. Як ви вже догадалися, мова в нашій статті піде про мед.


Чому нам потрібно пити саме теплу воду

— 23 серпня 2018 —

Багато хто з нас знає, що відразу після пробудження слід випити склянку чистої води, щоб прискорити свій метаболізм і відновити водний баланс, порушений за ніч. Але чи знаєте ви, що важлива не тільки кількість води, яку ви випиваєте зранку і протягом дня, але і її температура?


Як зробити так, щоб шия не видавала вік?

— 16 серпня 2018 —

Якщо чоловіки не дуже звертають увагу на стан своєї шиї, то для жінок – це вічний головний біль, особливо із плином років. Уся справа в надто ніжній шкірі та майже повній відсутності підшкірно-жирової клітковини в цій частині тіла. А тому й процеси старіння на шиї помітніше, ніж в інших місцях. Що можна із цим зробити?


Як часто потрібно мити голову

— 9 серпня 2018 —

Чистота є синонімом здоров'я, що особливо стосується шкіри голови та волосся. Як правило, 1-2 промивання на тиждень достатньо для підтримки відмінної гігієни, але часте та навіть щоденне використання шампуню є більшим ніж необхідно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс