Краса та здоров'я

Навіщо ми солимо їжу

— 19 квітня 2018 —

З тих пір як люди вперше посолили їжу, пройшло близько 10 тисяч років. За цей час змінилося багато чого: і навколишній світ, і саме людство, одне залишилося незмінним - звичка солити їжу. Навіщо ж ми це робимо?

 


Як правильно пити воду: поради гастроентеролога

— 17 квітня 2018 —

Японський гастроентеролог і хірург Хіромі Шинья, автор декількох бестселерів про здоров’я людини, певен, що ті, хто п’ють мало води, хворіють частіше. Навчіться пити багато чистої води - це краще, що ви можете зробити для свого здоров’я!


Експерти назвали найкращу для здоров'я їжу

— 4 квітня 2018 —

Селянська їжа часів епохи вікторіанства, у якій багато свіжих овочів, фруктів, картоплі, риби і небагато м'яса, найкраще підходить для збереження здоров'я сучасної людини.


Як правильно вийти з посту

— 4 квітня 2018 —

Великий піст - велике випробування для організму в духовному й фізичному смислах. Тих, хто його майже пройшов, попереду очікує ще одне - вихід з посту. 


Весна - час зайнятися собою

— 22 березня 2018 —

Якщо взимку косметологи рекомендують користуватися пудрою і тональним кремом для захисту від морозу, то навесні краще вдаватися до них менше або взагалі від них відмовитися. Шкіра має дихати...


Що потрібно їсти, якщо у вас високий тиск: 8 рятівних правил харчування

— 15 березня 2018 —

Однією з найпоширеніших хвороб сучасної людини є гіпертонія - хвороба, що виражається в підвищеному кров'яному тиску. Людина, яка страждає на цю хворобу, мучається від головного болю, болі в області серця і її часто переслідує порушення зору й шум у вухах. У такому стані людина готова піти на все, тільки б позбутися цих моторошних симптомів. Звісно ж гіпертонію повинен лікувати лікар, але також ви можете допомогти собі самі, дотримуючись цих 8 правил харчування.


Чай для волосся

— 15 березня 2018 —

Такий звичний нам і улюблений напій, як чай, можна з успіхом застосовувати для догляду за волоссям! Причому відмінно працюють як чорний, так і зелений чай.


Відбілюємо зуби в домашніх умовах

— 7 березня 2018 —

Раніше не було відбілюючих зубних паст і не було спеціальних процедур відбілювання у дантистів. Але наші мами та бабусі блищали білосніжними посмішками, використовуючи прості продукти, які є в холодильнику.


11 кращих продуктів, щоб очистити організм

— 7 березня 2018 —

11 кращих продуктів, щоб очистити організм


Як правильно вимірювати тиск

— 1 березня 2018 —

Згідно з недавно проведеним дослідженням, кожний третій власник домашнього тонометра проводить вимірювання неправильно, при цьому регулярно одержуючи невірні результати. Як не допустити помилок?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс