Краса та здоров'я

Українська мініатюрна мама народила другу дитину

— 9 липня 2015 —

Жителька села Замостя Вижницького району Чернівецької області Людмила Сомар, зріст якої - лише 132 сантиметри, у другий раз народила дитину.


Якщо обгоріли на сонці

— 9 липня 2015 —

Поніжитися на теплому піску, насолоджуючись променями ласкавого сонця і слухаючи, як біля ніг шумить море - це блакитна мрія багатьох з нас напередодні літа. Але як часто нас на пляжі хилить у сон! Тим часом, допустивши це, ми потім гірко шкодуємо. Тому що сонце не спить і активно «жарить», через що на шкірі з'являються опіки. І ми гірко зітхаємо: «Ну от знову обгоріли на сонці... Що робити?»


Від чого необхідно відмовитися перед пробіжкою

— 2 липня 2015 —

Пробіжка вимагає виконання деяких правил, інакше ви не доможетеся бажаного результату. Існує також ряд заборон, порушення яких може обернутися проти вас.


Шоколадний блиск для губ

— 2 липня 2015 —

У натуральної косметики безліч переваг. Ви будете впевнені у якості продукту, що зробили своїми руками. Користь, що приносять природні речовини, завжди очевидна: ніякого шкідливого хімічного впливу, що викликає старіння, тільки молодість і краса! 


«Щадячи свій живіт», або Чому здоров'я кишечнику - застава здоров'я всього організму

— 2 липня 2015 —

Канадський учений, лікар-мануальщик Бен Кім, який працює в одній з лікарень Баррі (Онтаріо), усіх своїх пацієнтів, що надходять з різними скаргами, запитує про здоров'я кишечнику. У своєму матеріалі він розповідає, чому вважає, що ушкоджена мікрофлора травного тракту може стати провокатором багатьох недуг.


Літо в місті: сім порад для краси та здоров'я у спеку

— 24 червня 2015 —

Улітку під час спеки виглядати «на всі сто» завдання не з легких. Набряки, макіяж, що розтікся, утома та постійна спрага, вицвіле ламке волосся - ці літні неприємні «симптоми» здатні вбити будь-яку радість і гарний настрій від довгоочікуваного тепла і сонця. Ось сім секретів краси та здоров'я для спекотної пори року.


Вихід на пенсію може бути менш стресовим, якщо людина займеться спортом

— 17 червня 2015 —

За словами авторів лабораторних випробувань, вихід на пенсію має свої мінуси та свої плюси.


Як продовжити свою молодість?

— 17 червня 2015 —

Поки ми молоді та повні сил, ця проблема нас ніяк не тривожить. Але рано чи пізно, у кого після 40-ка, у кого після 50-ти, вона стає особливо актуальною...


П'ять ванночок для зм'якшення рук

— 10 червня 2015 —

Щоб уберегти руки від лущення, сухості й тріщин, готуйте ці зм'якшуючі ванночки.


Боротьба з «поцілунками сонця»

— 10 червня 2015 —

У дитинстві забавне ластовиння на обличчі викликає посмішку розчулення, але з віком розсип дрібних цяток на шкірі стає справжньою проблемою, викликаючи у їхніх власниць, іноді, лише невдоволення собою та питання - як позбутися ластовиння?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс