Краса та здоров'я

Як доглядати за губами навесні

— 6 травня 2015 —

Часта зміна погоди, березневий авітаміноз і до того ж холодна весна в цьому році, як ніколи, у сукупності з відсутністю спеціального догляду може зіпсувати посмішку.


Депресія підвищує ризик розвитку артриту

— 29 квітня 2015 —

Люди із симптомами депресії часто страждають від соматичних захворювань. Результати дослідження показали, що більше 30 відсотків людей, які страждають депресією, піддаються ризику мінімум одного соматичного захворювання, як, наприклад, артрит або артроз.


Продукти-парадокси: дві сторони однієї медалі

— 29 квітня 2015 —

Лікує й калічить. Ось так метафорично можна визначити сутність деяких продуктів, які ми їмо практично щодня. Цими продуктами не можна отруїтися, від них не можна занедужати. Однак ту користь, що ми сподіваємося отримати, смачно поївши, з одного боку, ми одержимо, а з іншого боку - втратимо. Тому що ці продукти мають протилежні властивості.


Нижче нікуди? Як підвищити тиск при гіпотонії

— 23 квітня 2015 —

Лікарі говорять, що низький тиск - це не страшно. Мовляв, високий - набагато небезпечніший. Але люди з гіпотонією нерідко скаржаться на зайву сонливість, заколисування і чутливість до холоду. Чи потрібно підвищувати тиск? Нижче приводиться консультація лікарів-фахівців високого рівня.


Кефірна дієта: втрачати зайву вагу легко

— 15 квітня 2015 —

Тижнева дієта на кефірі дозволяє втратити від 4 до 6 кг. Але повторювати її потрібно не частіше 1 разу на 2-3 місяці.


Охолодження рису знижує його калорійність удвічі

— 15 квітня 2015 —

Учені повідомили, що знайшли спосіб зробити рис менш калорійним. Для цього потрібно додати в нього кокосове масло й охолоджувати протягом декількох годин перед їжею.


Прості продукти допомагають жінці бути молодою і здоровою

— 15 квітня 2015 —

Про корисні продукти, необхідні для здоров'я жінки, які допомагають їй подовше залишатися молодою і гарною, багато хто знає, однак на довгі роки затягує із рішенням переходу на правильне харчування. Це природно, поки молодий, ні про що не замислюєшся. Але коли, перепрошуємо за тавтологію, уже в наявності зморшки на обличчі, а на тілі - целюлітний панцир, віра в те, що знову можна стати привабливою, пропадає.


Знизити рівень холестерину можна і без допомоги таблеток

— 8 квітня 2015 —

Підвищений рівень холестерину приводить згодом до атеросклерозу судин, а значить до ішемічної хвороби серця (ускладнення - інфаркт), гострих судинних порушень головного мозку (інсульт), є сильною патологічною ланкою при цукровому діабеті другого типу, при глаукомі (ішемічний тип) і вікової макулодистрофії сітківки ока.


Чудо-маска для обличчя із грудного молока

— 1 квітня 2015 —

Американські косметологи стверджують, що маска для обличчя із грудного молока просто творить дива зі шкірою, пише Meddaily.


Перекис водню - від усіх хвороб

— 1 квітня 2015 —

Перекис водню – широко відома в народі речовина (Н2О2). Уже давно застосовується як у медицині, так і в побуті. Її рекомендують, наприклад, як дезінфікуючий і дезодоруючий засіб.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс