Краса та здоров'я

Нігті розкажуть про стан здоров'я людини

— 23 листопада 2017 —

Внаслідок нестачі вітамінів, кальцію та білків у раціоні нігті нерідко стають крихкими, а через дефіцит заліза - увігнутими.


Учені назвали продукт, що уповільнює процеси старіння організму

— 23 листопада 2017 —

Дослідники з'ясували, що в грибах міститься значна кількість антиоксидантів ерготионеїну і глутатіону. 


Учені назвали продукти, які запобігають розвитку раку

— 16 листопада 2017 —

Британські та норвезькі вчені назвали їжу, яка профілактує розвитку шлунково-кишкових захворювань, у тому числі й онкологічних захворювань, повідомляється на сайті Уорикського університету у Великобританії.


П'ять несподіваних причин головного болю

— 16 листопада 2017 —

Мабуть, головний біль (цефалгія) – один з найбільш частих симптомів, з яким люди зустрічаються протягом свого життя. Статистичні дані говорять про те, що близько половини дорослого населення планети страждає від даної проблеми хоча б один раз на рік.


Як довго діє кава

— 10 листопада 2017 —

Іноді трапляються ситуації, коли нам просто необхідно не спати. Причин тому багато – завантаженість на роботі, маса домашніх справ, навчання і т.д. Багато хто рятується від сну за допомогою кави. Однак не всі знають, скільки діє ефект кави і яку кількість на добу можна випивати. Давайте постараємося розібратися в даному питанні.


Як правильно полоскати горло

— 8 листопада 2017 —

Неприємне відчуття в горлі, хворобливе ковтання та першіння – це ознаки застудного або інфекційного захворювання. Більшість цих захворювань починаються з таких симптомів. Звичайно, це може бути й результатом надмірної напруги зв'язок, таких як спів або лемент. У будь-якому разі, з появою цих симптомів, потрібно проводити лікування. Небезпечним захворюванням є ангіна, вона провокує утворення гною в мигдалинах, який може вийти у внутрішні такни, тим самим спровокувати зараження крові або дати ускладнення на серце.


Одне заняття йогою й одна пробіжка на тиждень рятують життя

— 2 листопада 2017 —

Серцево-судинні захворювання залишаються однією з головних причин смертності людей на нашій планеті, тому дуже важливо виявити прості та доступні способи зниження ризику цих недуг. Учені з Індії в черговий раз довели, що фітнес у буквальному значенні рятує життя людей.


Життя без мила

— 2 листопада 2017 —

Довгожителі вкрай рідко милися милом, або не вживали його зовсім. А це значить, що кислотно-лужний баланс шкіри не порушувався - мило адже є достатньо шкідливим. Неможливо стверджувати, що саме це послужило причиною довголіття. Але факти змушують замислитися.


7 помилок при розчісуванні волосся

— 26 жовтня 2017 —

Коли ми зустрічаємося із проблемами свого волосся, шукаємо виходи, міняючи шампуні й кондиціонери. Але чи замислювалися ви, що навіть те, як ви розчісуєте волосся, відіграє важливу роль?


«Поза лева» від тонзиліту

— 20 жовтня 2017 —

Хронічний тонзиліт - періодичне запалення лімфоїдної тканини піднебінних мигдалин - найчастіше зустрічається серед молодих людей. Хвороба приводить до тривалої втрати працездатності через часті загострення й численні ускладнень з боку внутрішніх органів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс