Краса та здоров'я

7 правил харчування для літніх

— 6 листопада 2013 —

Харчування людей похилого віку повинне формуватися з урахуванням 3 основних факторів: у старих сповільнюється обмін речовин, зменшуються енергетичні витрати організму за рахунок зниження фізичної активності, є захворювання. Правильне харчування в літньому віці допоможе зберегти здоров'я, бадьорість і гарний настрій.


Хвороби, які прокидаються разом з нами

— 30 жовтня 2013 —

Ранок добрим не буває, - зазвичай так жартують серед тижня ті громадяни, які працюють з самого рання. Але є категорія людей, для яких ця фраза не просто жарт, а серйозне захворювання. Що робити, якщо зранку ми прокидаємося з болем?


Як правильно харчуватися жінці після 30-ти

— 30 жовтня 2013 —

Переступивши 30-літній рубіж, жінки помічають нові свідчення віку: погіршення самопочуття, апатія, зайва вага. Вікові зміни шкіри та фігури пояснюються порушенням вироблення гормонів, тому після 30-ти років жінки повинні обов'язково переглянути свій раціон і режим харчування, зменшуючи кількість споживаних за день калорій.


Пийте молоко окремо від інших продуктів

— 30 жовтня 2013 —

«Пийте, діти, молоко й будете здорові!» Ця знаменита фраза з відомої дитячої пісеньки колись дійсно була дуже актуальною і правильною. Однак у наші дні, коли молоко, що представляє собою один з найбільш швидкопсувних продуктів, може зберігатися по кілька тижнів або навіть місяців, іноді можна і засумніватися з приводу його корисних якостей і свіжості.


5 правил осіннього догляду за шкірою

— 30 жовтня 2013 —

Восени шкіра має потребу в особливому догляді. Їй потрібно приділяти підвищену увагу. Давайте її побалуємо, щоб вона відмінно виглядала.


Повертаємо волоссю здоров'я та красу

— 23 жовтня 2013 —

Добре, коли волосся саме по собі гарне від природи. А якщо не дуже, якщо ще до того ж його стан погіршився від частих фарбувань, воно січеться і випадає...


4 причини зниженого гемоглобіну

— 23 жовтня 2013 —

Якщо у вашому аналізі показник гемоглобіну не потрапляє в припустимі межі, звичайно, потрібно звернути увагу на причини. А їх може бути кілька.


Омега-3 жирні кислоти

— 23 жовтня 2013 —

У багатьох людей риб'ячий жир викликає асоціації з мікстурою противного смаку з дитинства. При цьому регулярне вживання жирних кислот омега-3 приносить величезну користь. 


Що б таке з'їсти, щоб порозумнішати?

— 23 жовтня 2013 —

На активність мозку великий вплив здійснюють жирні кислоти омега-3. Саме вони забезпечують контакт між нейронами та швидку передачу нервових імпульсів, що сприяє кращому запам'ятовуванню і швидкості реакції. Ці кислоти у надлишку містяться в деяких сортах риби - сардинах, лососі, скумбрії.


Ми і комп'ютер. Як зберегти своє здоров'я

— 16 жовтня 2013 —

Багато годин, проведених за комп'ютером, можуть згубно позначитися на здоров'ї. Незважаючи на те, що більшість користувачів досить добре знає, як робити правильно, вони продовжують так само сидіти на своєму стільці перед монітором.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс