Краса та здоров'я

Маски із глини

— 29 березня 2017 —

Глина, виявляється,  може приносити чималу користь, якщо її використовувати... ні, не для кладки печей, а як маску для обличчя. 


В Україні на депресію страждає понад 6% населення

— 23 березня 2017 —

Понад 300 мільйонів жителів планети страждають на депресію. Це психічне порушення позбавляє людину можливості нормально функціонувати і може навіть призвести до самогубства.


Таємна сила мізинця

— 23 березня 2017 —

Одним лише впливом на мізинець лівої руки можна суттєво поправити здоров'я. Це знали найдавніші цілителі! Їхня практика частково піддана сумніву, частково віддана забуттю. На жаль! Адже дійсно методика цікава, а головне, що виправдовувала себе в багатьох випадках.


Чим небезпечні залишкові явища після ГРВІ

— 15 березня 2017 —

Нерідко після закінчення гострої фази захворювання й одержання на руки закритого лікарняного листа людина продовжує кашляти й чхати. При цьому офіційно хворою вона вже не вважається. Багато хто називає такі прояви залишковими і вважає, що в них немає нічого страшного, а кашель і нежить незабаром уляжуться. Лікарі ж упевнені, що не все так просто.


Як дізнатися, яких саме вітамінів вам не вистачає?

— 9 березня 2017 —

Прості тести допоможуть вам легко з'ясувати, яких саме вітамінів вам не вистачає.


10 порцій фруктів і овочів на день подовжують життя

— 3 березня 2017 —

Учені з лондонського Imperial College підрахували, що вживання 10 порцій фруктів і овочів на день може щорічно запобігати до 7,8 мільйонів випадків передчасної смерті на рік в усьому світі.


Потенціал людини дозволяє жити до 500 років

— 3 березня 2017 —

Біологічний потенціал людини дозволяє досягати віку 500 років. Про це заявив президент венчурного інвестиційного підрозділу корпорації Google - Google Ventures Білл Меріс.


Як безпечно позбутися зубного каменю

— 3 березня 2017 —

Ні для кого не секрет, що для нормальної гігієни зубів потрібне їхнє регулярне чищення. Однак якщо ви чистите зуби двічі на день - це ще не значить, що вам не потрібне чищення зубів від каменю. Незважаючи на щоденну гігієну, мікроорганізми однаково накопичуються в порожнині рота, де поглинають залишки їжі, утворюючи зубний наліт, що найбільше збирається в місцях прилягання зуба до ясен.


Чим замінити ранкову каву?

— 23 лютого 2017 —

Опубліковано рейтинг найкорисніших напоїв, які допоможуть замінити каву з ранку.


Сам собі лікар. Самолікування: "за" і "проти"

— 23 лютого 2017 —

Занедужавши, багато людей не поспішають у поліклініку, а спочатку намагаються вирішити проблему самостійно. Неважливо, схопила людина звичайну ГРВІ або у неї виникли серйозні проблеми.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс