Кімнатні рослини

Щитівка на кімнатних рослинах: методи боротьби

— 12 квітня 2017 —

Найбільшу небезпеку кімнатним рослинам приносять шкідники, такі як павутинний кліщик, попелиця, щитівка, ложнощитівка, червці, нематоди та інші. Методи боротьби із щитівкою приблизно ідентичні стосовно інших шкідників.


Жасмин - сорти, корисні властивості

— 5 квітня 2017 —

Жасмин належить до сімейства маслинових. Його батьківщина - тропічні та субтропічні ліси, хоча деякі види жасмину зростають і на Кавказі.


Пеларгонії: обрізка та щеплення

— 29 березня 2017 —

Як тільки світловий день починає потроху збільшуватися, пеларгонії енергійно рушають у ріст. Якщо ви бажаєте, щоб кущик пеларгонії став пишним, починайте його формувати зараз.


Синнінгія прекрасна

— 22 березня 2017 —

Синнінгія - багаторічна трав'яниста низькоросла рослина, що належить до роду Геснерієві. Кореневище синнінгії бульбовидне, листя товсте, бархатисте, квітки дзвоникоподібні. Батьківщина синнінгії - Бразилія.


Переселяємо квіти: як зробити це правильно

— 15 березня 2017 —

У досвідчених квіткарів не викликає сумнівів той факт, що переселення – необхідна для рослини процедура. Про те, як зробити це за всіма правилами, ми й поговоримо сьогодні. 


Антуріум. Правильний догляд

— 9 березня 2017 —

Ця чудова за формою квітки і забарвленням листя кімнатна рослина, давно вже завоювала наші серця та підвіконня. В основному квіткарі вирощують вдома квітучий вид антуріума, хоча його декоративно листяний вид з великим, розписаним вигадливим орнаментом листям, теж надзвичайно гарний.


Зелені монстри на підвіконні: шкідливі та небезпечні домашні рослини

— 1 березня 2017 —

Прекрасно, коли у квартирі на утепленому балконі можна обладнати міні-сад, а на підвіконні - газон. Це поліпшить мікроклімат приміщення і зробить квартиру затишнішою, якщо, звичайно, в озелененні дотримане почуття міри. Однак варто дотримувати деяких заходів обережності для ваших зелених улюбленців, щоб убезпечити себе від негативних наслідків такого сусідства.


Кімнатний ломикамінь

— 22 лютого 2017 —

Незрівнянні ломикамені, що отримали свою назву за здатність селитися в ущелинах скель і вміння проникати корінням у тріщини, у першу чергу асоціюються з кам'янистими садками й альпійськими гірками. Це витривалі рослини, що задовольняються мінімальними умовами, які свою невибагливість зберігають також і в кімнатній культурі.


Хрестовник Роулі: догляд і розмноження

— 15 лютого 2017 —

Хрестовник Роулі належить до роду Хрестовник сімейства Астрові (Asteraceae). Місця природного перебування цього багаторічного сукулента - посушливі гірські райони Намібії (Південно-Західна Африка).


Серісса - дерево тисячі зірок

— 8 лютого 2017 —

Якщо ви хочете виростити кімнатний бонсай вдома, серісса - справжня знахідка для вас.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс