Кімнатні рослини

Цикламен у вашому будинку: розмноження й догляд

— 15 березня 2019 —

Цю рослину особливо люблять за те, що вона радує своїм тривалим цвітінням у зимову пору. З настанням весни, цикламен перестає цвісти. Він втрачає листя, і тут багато квіткарів припускаються помилки - вони викидають рослину, тому що вважають, що вона пропала. Якщо забезпечити цикламену належний догляд, він буде активно цвісти не один рік.


«Синій птах» на вашому підвіконні

— 8 березня 2019 —

Чудова гінура або синій птах виділяється своєю бархатистістю й оригінальністю серед декоративно-листяних рослин. Ця рослина з гарним пурпурним опушенням, яке ефектно підкреслює красу оксамитової поверхні. Дивовижні кольори, незвичайні форми й простота вирощування гінури перетворюють її у фаворита останніх років.


Гібіскус узимку: як доглядати за ним правильно

— 25 лютого 2019 —

Розкішний гібіскус, що належить до сімейства Мальвові, інакше ще називають китайською трояндою. Це тропічна рослина яку дуже часто вирощують в домашніх умовах. Ніяких складностей у догляді за ним не існує, але деякі правила, особливо в зимовий період, дотримуватися необхідно.


Обрізка герані для пишного цвітіння

— 18 лютого 2019 —

Герань - яскрава жива прикраса вашого будинку. Ця рослина є такою популярною через свою красу й невибагливість у догляді.


Глоксинії з насіння: основні хитрості вирощування

— 9 лютого 2019 —

Глоксинія – досить популярна рослина. Сьогодні її можна виростити самому. Процес вирощування глоксинії з насіння надзвичайно цікавий.


Агава – догляд у домашніх умовах

— 5 лютого 2019 —

Різні види агави дуже популярні в якості кімнатної рослини завдяки декоративному зовнішньому вигляду й невибагливості до умов утримування. Не виключенням є й американська агава, догляд за якою в домашніх умовах заснований на забезпеченні «пустельного» клімату з максимальною освітленістю й відповідним температурним режимом.


Що потрібно каланхое для цвітіння

— 27 січня 2019 —

Популярність каланхое зростає з кожним роком, і не тому, що його зустрічаєш на кожному квітковому прилавку, а тому, що сучасні сорти невибагливі й прикрашають зимові підвіконня яскравими букетами квітів.


Кімнатні квіти які виділяють кисень і в нічний час

— 18 січня 2019 —

У кімнаті зі свіжим, чистим повітрям легше заснути й простіше виспатися. Більшість рослин виділяють кисень переважно вдень, а в темний час доби, навпаки, вони «дихають», віддаючи в навколишнє середовище вуглекислий газ. А от у рослин з нашого списку все навпаки - вони ідеально підходять для приміщень, де сплять.


Помилки, які роблять любителі фіалок

— 14 січня 2019 —

«Дружити» з фіалками досить непросто. Ці квіти є мазунчиками багатьох квіткарів, які вважають їх не особливо вимогливими. Однак, крива й несиметрична розетка рослини влаштовує не всіх квіткарів, адже більшість із них мріють бачити пишно квітучі рослини.


Декілька порад по догляду за кімнатними рослинами

— 4 січня 2019 —

Нема сенсу витрачати занадто багато часу й сил на будь що, а вже тим більше на кімнатні рослини. Мир навколо не повинен поневолювати вас. Довідайтеся, як фахівці пропонують опікуватися про зелених вихованців по-новому.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс